ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Iesire Atv 2012 - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 5 Pages +
  • « First
  • 3
  • 4
  • 5
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Iesire Atv 2012 se iese cu atv-ul in 2012

#81 User is offline   valentinos99 

• Avansat
  • PipPip
  • Group: Members
  • Model ATV:buyang-300 4x4

Posted 23 January 2012 - 11:50 PM

Bugsy un link pt tine frtzica :)

http://www.youtube.c...h?v=tFvxlGXNeV4

apropo maine ma apuc sa-l desfac sa vad de ce nu cupla mereu 4x4 dar oricum a mers super si 4x2. Dupa ce il repar bagam o iesire :)
0

#82 User is offline   valentinos99 

• Avansat
  • PipPip

Posted 23 January 2012 - 11:58 PM

Bugsy ai vazut filmuletele ,vezi ca e si filmuletul cu polarisul rasturnat .Si ala cu linhaiul in apa :)
0

#83 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Model ATV:Linhai Aniversary 4x4

Posted 24 January 2012 - 01:39 PM

View PostIonescu Liviu, on 23 January 2012 - 07:15 PM, said:

Multumesc! frumoase filmarile.
Nu prea cred ca ajuta si daca tinea cineva de sus pe partia aceea. Era abrubta rau si cu gheata, abia puteai sta in picioare, dar sa mai tii un atv, risti sa ajungi sub el. Mai ales ca e vorba de polarisul de 800, a venit urat rau, chiar nu aveai cum sa tii de el, pai atvurile se duceau la vale cu frana pusa, ce sa mai tii de ele... Acolo trebuia elan mare.
Toti sa ne uitam la scena urata si sa invatam cu ocazia asta, cand incepe sa o lase moale si sa derapeze e clar ca nu mai urci, nu mai trebuie insistat ca imediat se pune de-a latu si e periculos. il lasi sa "curga" la vale cu putina frana, nu blochezi rotile. Nu se vede bine in filmulet dar panta e mai abrubta decat pare si pe margini se lasa mai rau si erau mici denivelari pe margini, directie in care s-a indreptat din pacate polarisul fix de-a latu', luase si viteza. Eventual daca simti ca o ia de-a latu il accelerezi si indrepti cu el in josul pantei, doar ca daca nu ai experienta te blochezi nu prea te mai gandesti asa repede.
Linhaiul dinaintea polarisului a avut noroc (pilotul mai ales, de el vorbesc) ca nu a luat-o spre marginea aceea ca ar fi avut aceeasi soarta.

Ce sa mai, ma bucur ca nu a fost mai rau.
Salut!
Titirica ...daca cele 2 persoane de sus erau atenti cand polarisul a ajuns sus ( si nu stateau sa filmeze ..etc).....si apucau de bulbar in loc sa se uite .....Daca nu reuseau sa il tina pe loc ...ei de bulbar sa il aseze pe pamanat si Tataie sa ii dea gaz usor .....puteau cel putin ca unul dintre ei sa prinda bulbarul si se lasa cu toata greutatea pe bot .....cel putin in al 2-lea caz se dadea usor la vale fara sa mai fuga in te miri ce parte si sa duca la micutul accident .....Astea cu timpul o sa le inveti de pe utube ...sau chiar din situati Life ......Oricum Liviu u pt inceput ar trebi sa lasi acceleratia in curbe pt ca nu ai pneuri bune ..si o data si o data dne fereste tot te vei duce in ceva sau il vei da pe o parte ....( aici iti zic de bine nu iti cobesc..ca doar sti ce 180 ai facut de 2-3 ori fara sa vrei )Arivederci
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#84 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 24 January 2012 - 01:40 PM

View Postvalentinos99, on 23 January 2012 - 11:58 PM, said:

Bugsy ai vazut filmuletele ,vezi ca e si filmuletul cu polarisul rasturnat .Si ala cu linhaiul in apa :)

baga si filmulde sfarsit Talhare :)....Bercea filmuletzele tale unde sant mos ?
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#85 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Arctic Cat 400 H1 imprumutat

Posted 24 January 2012 - 02:08 PM

Parca nu a filmat la final atunci, sau a filmat? :))
Am auzit ca vin zapezi si ingheturi spre final de saptamana... :D
0

#86 User is offline   valentinos99 

• Avansat
  • PipPip

Posted 24 January 2012 - 07:56 PM

View PostBuGsY, on 24 January 2012 - 01:40 PM, said:

View Postvalentinos99, on 23 January 2012 - 11:58 PM, said:

baga si filmulde sfarsit Talhare :)....Bercea filmuletzele tale unde sant mos ?

N am film de sfarsit pretenas
0

#87 User is offline   valentinos99 

• Avansat
  • PipPip

Posted 24 January 2012 - 08:02 PM

Vine vreme frumoasa pentru iesit cu atv ul,zapada mare,inghet dar m-am intristat azi cand am desfacut grupul fata si am descoperit o piesa de cuplaj facuta varza :(.
Asta e m-a blestemat Bugsy :)
0

#88 User is offline   valentinos99 

• Avansat
  • PipPip

Posted 24 January 2012 - 08:11 PM

Glumeam cu Bugsy
0

#89 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 24 January 2012 - 10:25 PM

Valentin, nu stiu ce ti s-a stricat tie dar daca ai nevoie de strungar si nu stii unde sa ma anunti :).

This post has been edited by Ionescu Liviu: 24 January 2012 - 10:26 PM

0

#90 User is offline   dragosb 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:new force

Posted 25 January 2012 - 12:43 AM

va place sa va tachinati,lasati rautatile ca este mai putin important al cui atv este mai tare si al cui este mai frumos,important este sa fim uniti (vezi rasturnare polaris) si sa ne ajutam intre noi atunci cand este nevoie ca atvul te lasa atunci cand iti este lumea mai draga indiferent de marca! mie unul mi-a placut iesirea si daca mai iesim vin cu mare placere,daca nu cumva v-am deranjat cu ceva?!

0

#91 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 25 January 2012 - 01:00 AM

Noi ne amuzam ...nu vb in rautate de jucarii :) cat despre tine nu mai ai ce cauta cu noi ....:)) mda ...sa fim bine intelesi .... fa ceva cu rulmentul ala la roata acea mos ..ca este periculos ......Vali ia vezi ce piesa iti trebuie poate o gasim rapid ...si domn arbitru cu New Force anunta-ma de rulmenti daca doresti punem si pt tine o intrebare asta ca sa ne ierti :)...Arivederci

This post has been edited by BuGsY: 25 January 2012 - 01:08 AM

0

#92 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 12:11 PM

View Postdragosb, on 25 January 2012 - 12:43 AM, said:

va place sa va tachinati,lasati rautatile ca este mai putin important al cui atv este mai tare si al cui este mai frumos,important este sa fim uniti (vezi rasturnare polaris) si sa ne ajutam intre noi atunci cand este nevoie ca atvul te lasa atunci cand iti este lumea mai draga indiferent de marca! mie unul mi-a placut iesirea si daca mai iesim vin cu mare placere,daca nu cumva v-am deranjat cu ceva?!

Mai mult decat deranjat, oriunde ma duceam nu aveam loc de newforce-citronul tau galben, mai da-i sa manance si niste portocale ca prea e galben de la atatea lamai, de-aia i s-a uzat si rulmentul, de la acreala l-a parasit si vaselina. :hahaha:
Cum sa deranjezi, ne-ai ajutat, mereu ai tatonat terenul, data viitoare tot pe tine te bagam la inaintare sa verifici adancimea apei. .public/style_emoticons/default/stuck.gif Imi place newforce-ul tau, trage bine si e destul de agil, avand in vedere ca e cat un microbuz . :blbl:
0

#93 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 12:11 PM

View Postdragosb, on 25 January 2012 - 12:43 AM, said:

Mai mult decat deranjat, oriunde ma duceam nu aveam loc de newforce-citronul tau galben, mai da-i sa manance si niste portocale ca prea e galben de la atatea lamai, de-aia i s-a uzat si rulmentul, de la acreala l-a parasit si vaselina. :hahaha:
Cum sa deranjezi, ne-ai ajutat, mereu ai tatonat terenul, data viitoare tot pe tine te bagam la inaintare sa verifici adancimea apei. :stuck: Dar la ce ger se anunta ca vine trecem argesul pe gheata daca avem curaj.
Imi place newforce-ul tau, trage bine si e destul de agil, avand in vedere ca e cat un microbuz . :blbl:

This post has been edited by Ionescu Liviu: 25 January 2012 - 12:12 PM

0

#94 User is offline   bercea 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:pertecerea timpului liber
  • Model ATV:LINHAI (cred)

Posted 25 January 2012 - 03:12 PM

Salut tuturor.

In uichendul 27-29 ianuarie se iese pe undeva ? :headscratch:

Sunt trasee in zona Pipera-Otopeni-Moara Vlasiei ?

Poate o Campina...

Haideti cu propuneri... ca daca nu ma duc la plaja ! :blol:
0

#95 User is offline   dragosb 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 05:49 PM

este super afara si daca o tot tine asa ne vor trebui senile,poate vin si eu sambata daca se organizeaza ceva!
0

#96 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 26 January 2012 - 10:36 AM

Se face o iesire sambata asta, 28.01.2012. La 10 la petrom alexandriei. E un topic deschis pe aici dar a gresit Bugsy anul :biggrinbounce2:

This post has been edited by Ionescu Liviu: 26 January 2012 - 10:36 AM

0

#97 User is offline   Viorel Ionescu 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Arctic CAT 550 TRV

Posted 27 January 2012 - 03:54 PM

Salutare tuturor....
Dispus sa iesim oricand.. cu ATV-ul....
preferabil in weekend...
as vrea sa facem un grup pe facebook pt schimburile de idei si ganduri.
ID-ul meu e "vvvvan2002"
0

#98 User is offline   dragosb 

• Incepator
  • Pip

Posted 28 January 2012 - 04:08 PM

a iesit cineva astazi?
0

Share this topic:

• 5 Pages +