ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Quad Potrivit Pentru Incepator - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Quad Potrivit Pentru Incepator raptor? ltz? kfx? ktm?

#1 User is offline   iulik_r1 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:linhai worker , aprilia rs 125

Posted 18 January 2012 - 09:13 PM

Va salut din nou si va multumesc pentru raspunsurile acordate in celelalte topicuri ! Am o noua pasiune .. as dori sa achizitionez un quad dar nu am mai mers niciodata pe niciunul nici japonez nici noname avand cam 1 an de experienta pe un linhai worker ... bugetul ar fi de 3000e -3500e imi puteti recomanda un quad? Am inteles ca kfxu de 450 e manual si cred ca o sa ma acomodez greu cu cutia de viteze.. Raptoru de 700 tot manual nu ar fi neaparat o problema cutia manuala deorece sunt obisnuit cu ea de pe motocicleta dar e la fel si pe nisip pietris? + ca nu cred ca are si turometru ... ? Despre kfx 700 am vazut ca e automat dar depaseste un pik bugetul zic eu si e si cam nervos pt inceput nu ca raptorul nu ar fi.. SuZuki stiu ca e o firma buna dar e tot manual iar ktm am vazut unul de 550 park la munte mergea nenea ala cu el de rupea:D deci care ar fi parerea voastra precizez ca port armura pe mn si cand ies cu linhaiul MS ANTICIPAT
0

#2 User is offline   iulik_r1 

• Incepator
  • Pip
  • Group: Members
  • Model ATV:linhai worker , aprilia rs 125

Posted 20 January 2012 - 09:07 PM

Nu ma ajuta nimeni?
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic