ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV din Romania: Sambata 28.01.2011 Iesire Pe Langa Bucuresti - ATV Forum - Comunitatea pasionatilor de ATV

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Sambata 28.01.2011 Iesire Pe Langa Bucuresti Sambata 28.01.2011 Iesire Pe langa Bucuresti

#1 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Model ATV:Linhai Aniversary 4x4

Posted 25 January 2012 - 01:02 PM

Dupa cum le-am zis baetilor ce au iesit duminica trecuta .....data viitoare chem si amici mei din bucuresti ce nu prea se dau pe langa Bucuresti ......Pe rol de Garminuri pt iesire vor fi( calauze ...vor fi tot brigada ..valy ...New force ...si Polaris 800 ( tataie) cu inca 2 baeti cu linhaiuri...) iesirea va avea acealasi traseu ca si Duminica trecuta ....poate vom merge chiar mai departe ....haida lumea bagati cu subsemnatul pt prezenta...adunearea se va face la petromul de pe sos Alexandriei ..09:00-10:00 ...dupa 10:00 doresc sa ne uschim pe traseu ....Arivederci
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#2 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Arctic Cat 400 H1 imprumutat

Posted 25 January 2012 - 01:10 PM

:bagree:
:score-101010:
:ricky:
0

#3 User is offline   nextlevels 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:kq 700

Posted 25 January 2012 - 02:25 PM

Prezent si eu.Problema este ca nu asa mai vrea sa vin calare.(daca as putea sa la masina si remorca la benzinarie ar fi ok.)
0

#4 User is offline   pretorian 

• Incepator
  • Pip
  • Model ATV:Suzuki Kingquad 750 Axi

Posted 25 January 2012 - 02:27 PM

Sta cine in apropiere unde as pute sa las masina si remorca? nu nea aparat intr-o curte, macar in fata curtii sau parcare ceva.
Suzuki Kingquad 750 Axi
Toyota Hilux D-4D 2.5
0

#5 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 02:52 PM

Ar fi loc la benzinarie sau chiar pe la mine pe stradute pt amandoi (sunt case), in dreptul meu si/sau la bunici, deci nu ar fi o problema. Se circula putin si e loc destul. Stau aproape, singura chestie e sa vedem cum arata situatia cu locurile de parcat ca daca mai ninge mult se fac mormane de zapada. O sa anlizez situatia si mai discutam in seara asta si/sau maine pe la pranz. Am si un loc liber in curte dar ma gandesc ca nu puteti baga masina si lasa remorca pe strada, eventual baga cineva remorca dar daca le puteti incuia agatate de masina nu e nicio problema.
0

#6 User is offline   ochiosu 

• Experimentat
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Interests:Computere , Atv si Nevastamea
  • Model ATV:DINLI DL-901

Posted 25 January 2012 - 03:30 PM

Se aduna bagabontii maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :lol:
Service ATV Bucuresti
0

#7 User is offline   valentinos99 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:buyang-300 4x4

Posted 25 January 2012 - 04:53 PM

Sper sa rezolv maine cu piesa din grup si sa-l ansamblez rapid inapoi,il am in garaj facut bucatele. Daca nu gasesc piesa il ansamblez asa si merg cu el 4x2 sau merg pe post de cameraman :) ... ar fi cam nasoala varianta asta . Ne vedem sambata baieti ,va dati seama ce traseu marfa o sa fie cu zapada asta mare
0

#8 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 05:17 PM

Mi-e sa nu devina prea mare.
Cam naspa cu parcatul masinilor cu remorca, la bunicii mei pe strada au bagat lama si s-a facut zapada morman pe o parte iar la mine pe strada se tot aduna, deja nu prea mai poti urca bordura iar daca baga lama si la mine s-a terminat. Sa vedem maine cum se prezinta dar cam slabe sanse sa se mai poata parca pe aici. :(

This post has been edited by Ionescu Liviu: 25 January 2012 - 05:17 PM

0

#9 User is offline   pretorian 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 07:19 PM

Liviu, as prefera sa bag remorca in curte asta daca se poate pentru ca nu e a mea si e foarte simplu sa o decuplezi, cu pacarea pe strada nu mi-as face mari griji unde e
zapada mai mare acolo ma urc :crackup: (am cu ce) e un loc sigur de parcare si nu-l revendica nimeni sau nu incurc :thumb: pe nimeni.
Multumesc :beer:
Suzuki Kingquad 750 Axi
Toyota Hilux D-4D 2.5
0

#10 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 07:47 PM

Cu placere! Sa vedem cum se prezinta situatia ca deja e zapada la greu, mi-e ca nici in curte nu reusim sa o bagam :mellow:. Locuri de parcare sunt destule fara probleme numai sa se poata parca. O incuietoare de remorca am si eu, "yala" din aceea micuta de se baga la remorca si se incuie pe cuiul masinii, daca cumva nu ai, ca sa o putem lasa pe strada, ca se aduna zapada la greu chiar in poarta la locul de parcare, in curte, o bate vantul. De trotuar nu mai zic nimic.:( E remorca mare sau "obisnuita"? Ca daca nu e rau dau eu cateva lopeti in curte.
Sa vedem maine ce-o mai fi.
Nexlevels, e valabil si pt tine in continuare dar sa vedem ca e naspa situatia.
LE. Vad ca s-ar putea parca deocamdata pe strada si cu putin efort se pot baga ambele remorci in curte dar pana sambata nu stiu ce va fi...

This post has been edited by Ionescu Liviu: 25 January 2012 - 07:52 PM

0

#11 User is offline   nextlevels 

• Avansat
  • PipPip
  • Model ATV:kq 700

Posted 25 January 2012 - 07:53 PM

View PostIonescu Liviu, on 25 January 2012 - 07:47 PM, said:

Cu placere! Sa vedem cum se prezinta situatia ca deja e zapada la greu, mi-e ca nici in curte nu reusim sa o bagam :mellow:. Locuri de parcare sunt destule fara probleme numai sa se poata parca. O incuietoare de remorca am si eu, "yala" din aceea micuta de se baga la remorca si se incuie pe cuiul masinii, daca cumva nu ai, ca sa o putem lasa pe strada, ca se aduna zapada la greu chiar in poarta la locul de parcare, in curte, o bate vantul. De trotuar nu mai zic nimic.:( E remorca mare sau "obisnuita"? Ca daca nu e rau dau eu cateva lopeti in curte.
Sa vedem maine ce-o mai fi.
Nexlevels, e valabil si pt tine in continuare dar sa vedem ca e naspa situatia.
LE. Vad ca s-ar putea parca deocamdata pe strada si cu putin efort se pot baga ambele remorci in curte dar pana sambata nu stiu ce va fi...

Multam frumos.Sa vedem cum se prezinta lucrurile pana atunci.
0

#12 User is offline   pretorian 

• Incepator
  • Pip

Posted 25 January 2012 - 08:07 PM

Liviu, nu am incuietorare de remorca, de aia am si intrebat daca are cineva posibilitatea de gazduire, remorca e normala de atv nu e mare, berea de riguare o dau oricum chiar daca nu
dai lopetile de zapada :beer:.
Suzuki Kingquad 750 Axi
Toyota Hilux D-4D 2.5
0

#13 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 25 January 2012 - 11:39 PM

Nu inteleg de ce va tot faceti probleme de remorci etc ....o sa fie zapada cat China ......daca va faceti probleme de tocit cauciucurile nu aveti cum pt ca nu este vara sa fie incins rau asfaltul ......pt mine 1 decat sa merg cu masina si remorca pt 10-20 de km ...mai mare deranjul .....acum voi stiti....Oricum va fi brigada ft ft mare din ce prevad ....o sa fie haos mare :))
....NU TE CERTA CU PROSTUL , CA TE ADUCE LA NIVELUL LUI SI TE BATE CU EXPERIENTA.....
0

#14 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 January 2012 - 12:11 AM

pt depozittat remorci etc ....vb pe mesaje private... aici facem prezenta pt iesire va rog sa tineti cont

This post has been edited by BuGsY: 26 January 2012 - 12:13 AM

0

#15 User is offline   bercea 

• Avansat
  • PipPip
  • Interests:pertecerea timpului liber
  • Model ATV:LINHAI (cred)

Posted 26 January 2012 - 10:29 AM

bugsy, va ascundeti mah ? ce {cuvant urat} faceti ? postati iesiri secrete !!! de ce e pus topicul asta cu 2011...eu acum vad ! :furious:

auzi, azi n-am reusit sa scot atv-ul din garaj...n-am gasit usa garajului... :banana:
0

#16 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 26 January 2012 - 10:34 AM

Acum vad si eu, cred ca din greseala a pus 2011 :)).
Baieti e la zapada de inoti in ea, chiar nu aveti unde lasa masina plus remorca :(. O sa mai ies pe strada mai incolo dar din casa, de sus, se vede sumbra situatia.
0

#17 User is offline   pretorian 

• Incepator
  • Pip

Posted 26 January 2012 - 06:48 PM

Mda, mai nou sunt sinistrat :crackup: soseaua Berceni e blocata de o macara rasturnata urmata de o masina de la drumuri in sant si un card de cateva zeci de masini astupate pur si simplu,
centura e blocata toata si colac peste pupaza da si cu inghet, am vazut ca v-s-d o sa fie -25°C noaptea si -12°C ziua :headscratch:, nu stiu daca o sa putem iesi .

Suzuki Kingquad 750 Axi
Toyota Hilux D-4D 2.5
0

#18 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 January 2012 - 05:10 AM

Lume cred ca zicem pas la aceasta iesire .....ca este imensa zapada pe strada ......pe camp cred ca avem muntii.....ia dativa cu parerea ...io zic ca mai bine zicem pas tura asta ...acum astept si parerile voastre....
0

#19 User is offline   BuGsY 

• Profesionist
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 January 2012 - 05:10 AM

Lume cred ca zicem pas la aceasta iesire .....ca este imensa zapada pe strada ......pe camp cred ca avem muntii.....ia dativa cu parerea ...io zic ca mai bine zicem pas tura asta ...acum astept si parerile voastre....
0

#20 User is offline   Ionescu Liviu 

• Incepator
  • Pip

Posted 27 January 2012 - 11:21 AM

La ce vant a fost s-ar putea ca pe "drum" sa nu fie zapada mare, in schimb in "vai" cred ca e metrul de zpada. Pe la Arges cred ca abia ne putem deplasa. Am vorbit cu valentin ieri, a fost el pe camp, 4x2, si cica e cam sumbra situatia. Sa mai vorbim cu el sa vedem ce mai zice, il sun eu daca nu da un raspuns pe forum aici.
Eu unul tot as merge dar daca descoperim ca nu putem avansa ne deranjam degeaba, pt mine nu e problema dar poate sunt alti colegi care stau departe si ar fi naspa.
Eu oricum sambata tot ies pe undeva daca nu se mai face brigada.:ricky:

This post has been edited by Ionescu Liviu: 27 January 2012 - 11:24 AM

0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users