concurs www.territory.ro power competition
Posted 23 February 2008 - 02:12 AM
wens romania, divizia de evenimente sportive a firmei Eurotech organizeaza in perioada 4 - 6 aprilie 2008 un concurs de quad-uri si atv-uri la cu probe de trial si rally ride.
locatia este la 14 km de sibiu, la baza partiei de ski Tocile, in zona muntilor Cindrel, o zona cu foarte mare potential in organizarea de asemena evenimente.
deoarece dorim desfasurarea unor probe de dificultate pe un traseu destinat cu precadere celor experimentati am ales sa va informama cu privire la aceste date pentru a putea decide daca atv-ul dumneavoastra si experienta acumulata vor fi suficiente pentru a incheia aceasta cursa. sunt asteptati si cei care doresc doar sa sutina la fata locului intrecerea colegilor lor. pentru acestia vom avea trak-uri de gps sau harti cu accesul in zonele interesante ale traseelor.
probele vor fi de single trail deci participantii trebuie sa poata sa-si poarte de grija singuri. proba de trial se va desfasura in zona partiei Tocile, in data de 4.04.2008, contracronometru, cuprinzand un traseu dificil de circa 2 km, in vadul unui parau, iar ce-a de ralye ride in data de 5.04.2008, totalizand circa 80 km de traseu cu pasaje de dificultate si zone de sprint. orientarea in traseu se va face cu ajutorul roadbook-ului si a marcajelor din teren nefiind nevoie de gps.
acest concurs se adreseaza ride-rilor cu experienta si se va imparti in doua clase: atv-uri 4X4 si quad-uri.
organizatorul va pune la dispozitie: service in parcul rece, zona pazita de parcare a atv-urilor, vulcanizare, spalator pt atv-uri si quad-uri, cabana pentru servirea mesei, masa de seara, probe surpriza, foc de tabara, intermedierea de cazari, recuperarea de pe traseu in caz de avarie, asistenta salvamont pe teren si aeriana, asistenta pe traseul de concurs prin trak suport, personal calificat la sol si in aer pentru realizarea de pictograme si filmari cu caracter profesionist, promovarea media a acestui eveniment.
taxa de inscriere este de 50 euro / participant pana la sfarsitul luni februarie si 60 euro / participant la sfarsitul luni martie, taxa in care, acesta, beneficaza de toate cele precizate mai sus.
numarul de participanti va fi de maxim 50.
premiile sustinute de sponsori importanti ca: Polaris, ActionLand, Plusmax, Acerbis, Hebo, Maxxis si multi altii vor fi substantiale si se vor distribiu catre locurile 1,2,3 pe cele doua categorii. vor mai exista si premii surpriza caracteristice sporturilor de aventura.
mai multe detalii si inscrieri in curand pe www.territory.ro sau direct prin:
director de concurs Dan Septimius BUTA.
wens romania 0788 431 636;0731 21 21 32
Posted 25 February 2008 - 01:04 PM
Face fatza linhaiul la acest traseu?
Posted 25 February 2008 - 02:51 PM
normal ca...NU!!
Posted 25 February 2008 - 05:34 PM
ai putea sa incerci cu linhaiu dar
numa daca vrei sa aiba de cine rade lumea
Posted 25 February 2008 - 10:32 PM
daca respecti limitele atv-ului si nu ti neaparat sa intreci alte atv-uri din clase mai performante poate face fata. cu alte cuvinte pentru a participa e bun dar pentru a castiga nu cred ca sunt mari sperante. dar pana si doar a participa exista castigul de experienta, descoperirea unor noi trasee si mai ales intalnirea cu alti atv-isti. daca doresti insa sa participi, wens romania, organizeaza in acest an "Cupa Linhai". pana la sfarsitul acestei saptamani vom anunta data exacta aq acestei competitii. acolo intradevar vei avea sanse.
cu detalii in zilele ce urmeaza.
wens roamnia
dan septimius buta
0040 731 21 21 32
Posted 26 February 2008 - 08:49 AM
daca respecti limitele atv-ului si nu ti neaparat sa intreci alte atv-uri din clase mai performante poate face fata. cu alte cuvinte pentru a participa e bun dar pentru a castiga nu cred ca sunt mari sperante. dar pana si doar a participa exista castigul de experienta, descoperirea unor noi trasee si mai ales intalnirea cu alti atv-isti. daca doresti insa sa participi, wens romania, organizeaza in acest an "Cupa Linhai". pana la sfarsitul acestei saptamani vom anunta data exacta aq acestei competitii. acolo intradevar vei avea sanse.
cu detalii in zilele ce urmeaza.
wens roamnia
dan septimius buta
0040 731 21 21 32
Cred ca ar fi o idee buna daca ati posta cateva poze de la concursurile anterioare, poate chiar si un filmulet. Nu ar strica sa ne facem cat de cat o idee despre concurs.
Posted 26 February 2008 - 03:09 PM
Posted 26 February 2008 - 07:48 PM
au aparut detalii pe site-ul competitiei.
- restul de date le vom updata in aceasta saptamana.
- pentru cei care au solicitat cazare este rezolvat si voi trimite detaliile pe adresele personale.
modificare de regulament:
- troliu este optional si nu obligatoriu (pentru cei care nu detin troliu sa aiba o cordelina de minim 20 metri)
- a mai aparut o clasa de side by side car
detalii pe site: www.territory.ro
multumesc !
wens roamnia
dan septimius BUTA
0040 731 21 21 32
Posted 26 February 2008 - 11:38 PM
poze de la concursurile anterioare veti gasi maine pe site-ul competitiei. de precizat ca cel din fotografii este un trial soft. cel de la territory va fi mai solicitant.
rally inseamna alergare pe un traseu lung de, in medie, 100 km cu cat mai multe pasaje de trial.
sper sa va placa pozele.
wens roamnia
dan septimius BUTA
0040 731 21 21 32
Posted 03 March 2008 - 09:23 AM
Suntem multi interesati, probabil mai multi decat cei care au ATV-uri "adevarate".
Posted 06 March 2008 - 02:10 PM
Suntem multi interesati, probabil mai multi decat cei care au ATV-uri "adevarate".
Nu prea sunt interesati importatorii de asa ceva, iti imaginezi ce coada va fi la garantii dupa cupa asta....
Posted 06 March 2008 - 02:14 PM
Nu prea sunt interesati importatorii de asa ceva, iti imaginezi ce coada va fi la garantii dupa cupa asta....
IN CURAND VA FI POSIBILA SI O COMPETITIE ATVROM IN CARE VA FI SI O '' CUPA LINHAI''
SE POARTA NISTE NEGOCIERI
VA TIN LA CURENT.....
Posted 03 April 2008 - 07:22 AM
Posted 06 April 2008 - 08:14 PM
AM AVUT CE VEDEA....DOAR DUMINIK AM FOST SI AM VAZUT CAM DE TOATE
MAINE REVIN CU AMANUNTE SI POZE....DACA O SA FUNCTIONEZE APARATUL
FELICITARI TUTUROR

Help