2020 CF Moto 400NK

Motocicleta CF Moto 400NK va intoarce cu siguranta toate privirile. Este, probabil, cel mai atractiv model pe segmentul din care face parte. Care sunt atuurile sale? In primul rand, 400NK se dovedeste a fi un partener practic pentru drumurile zilnice, este rider-friendly si asigura o manevrabilitate excelenta in oras, dar si in afara lui. Cu o atitudine agresiva, rapida si cu un raspuns promt, 400NK este una dintre cele mai ispititoare alegeri, daca vrei sa iti iei o motocicleta sub 500cc. In cazul in care accesibilitatea si distractia sunt prioritare, 400NK este motocicleta potrivita!

2020 CF Moto 400NK este o motocicleta sport street care vine echipata cu un motor cu 2 cilindri in linie, 4 timpi, pe racire, DOHC, 400cc capabil de 39 CP (29.5kw/9500rpm). Dispune de o sa de inaltime 780mm si este disponibila in doua variante de culoare: Nebula White si Athens Blue. Rezervorul are capacitate 17 litri.

La nivel de sasiu, se remarca echiparea cu furca telescopica pe fata. Frane puternice pe disc (pe fata doua discuri, etrier cu doua pistoane; pe spate cu un disc, etrier cu un piston). Din echiparea standard nu lispeste sistemul ABS (Continental AG).

Styling-ul de naked, precis sculptat si atentia la detalii fac din aceasta motocicleta CF Moto o alegere inspirata pentru orice pasionat de motociclism.