Anvelope Kenda de incredere pentru ATV/Side-By-Side

Riderii de vehicule 4x4 de teren tip ATV si SxS se pot baza pe gamele de anvelope Kenda pentru se bucura de o experienta de riding in off road lipsita de compromisuri. Cu unitati de productie in China, Vietnam si Taiwan, Kenda s-a implicat de-a lungul timpului in activitati sportive si a sponsorizat echipe de curse, inregistrand numeroase succese. In continuare, va prezentam o serie de modele de cauciucuri ATV/UTV de la Kenda ideale pentru a va dota vehiculul din dotare.

Kenda Bearclaw K299 sunt anvelope concepute pentru side-by-side-uri. Ofera un grad mare de utilitate si sunt disponibile in 24 marimi. Modelul de anvelopa Bearclaw K299 are o constructie in 6 straturi, asigurand rezistenta sporita la pene. Proeminentele unghiulare sapa terenul pentru tractiune maxima, in timp ce canalele centrale permit tractiune extra si control mai bun. Aparatoarea incorporata a jantei va protejeaza roata de zgarieturi/indoire. Compus cu raza lunga de rulare.

Kenda Bearclaw HTR K587 sunt anvelope radiale hard terrain cu structura in 8 straturi ce asigura rezistenta de nivel ridicat la pana si manevrabilitate excelenta. Designul profilului permite o tractiune inalta pe o mare diversitate de terenuri. Alte caracteristici: vibratii joase si o plimbare lina, disponibilitate in 10 marimi populare, striatii inalte si spatiate pentru a sapa prin noroi, in timp ce indeparteaza murdaria si se auto-curata.

Kenda Executioner K538 sunt anvelope de noroi pentru SxS. Raspund solicitarilor pe cele mai noroioase terenuri. Profil cu design pentru tractiune adanca, chiar si in conditii de noroi inalt. Protectie impotriva rocilor si radacinilor. Structura in 6 straturi. Suprafata benzii de rulare include niste gropite pentru tractiune imbunatatita in conditii mai uscate. Confort crescut si durata de serviciu marita. Disponibile in 8 marimi populare.

Kenda Bounty Hunter ST - anvelope radiale special gandite pentru piata de side-by-side UTV si concepute pentru aplicatii mai agresive in zone cu noroi, radacini si pietre. Constructie in 8 straturi extra dura heavy duty, rezistenta la impact. Un model de cauciucuri care imbunatateste calitatea riding-ului si manevrabilitatea in off road.

Kenda Mastodon HT - anvelope din linia Mastodon, concepute pentru cele mai dificile terenuri. Pot fi utilizate pentru ATV si SxS. Profilul benzii de rulare este inspirat de la anvelopele de camioane usoare pentru a garanta o plimbare super lina pe o mare varietate de suprafete. Construite pentru a excela atat in conditii de desert la viteze inalte, cat si in zone tehnice, inguste si stancoase. Constructie radiala in 8 straturi heavy-duty pentru rezistenta suprema la impact si manevrabilitate profesionista.

Kenda Mastodon AT - o anvelopa pentru side-by-side-uri cu profil agresiv si design al profilului benzii de rulare deschis pentru curatare usoara si performanta in conditii de noroi. Zona de contact mare pentru a livra tractiune superioara si durabilitate in conditii dificile de teren. Constructie radiala in 8 straturi heavy-duty.

Gama de anvelope Kenda este disponibila si pe ATVRom Bucovina