Aurora 800 SX si Aurora 800 SX Huntmaster

Aurora 800 SX si Aurora 800 SX Huntmaster sunt disponibile in lineup-ul Argo.

La inceputul anului trecut, ARGO, liderul mondial pe segmentul de vehicule XTV (Extreme Terrain Vehicles), anunta introducerea a doua modele noi in lineup-ul 8x8.

„Cererea pentru toate modelele Argo a fost incredibil de mare pe intreg parcursul anului trecut, dar utilizatorii s-au aratat interesati si de un model din platforma premium Aurora cu motor pe racire cu lichid”, a declarat Kevin Asselin, vicepresedinte in departamentul de vanzari al Argo. „Vocea clientilor este importanta. Stim, de asemenea, ca solicitarile pentru aceste modele vor fi mari si ele vor deveni in scurt timp cele mai bine vandute din gama".

Cele doua modele Aurora fac parte din gama de ATV 8X8 Argo si vin echipate cu un motor 800 care momentan se regaseste si pe seriile Conquest. Este un motor V-Twin (2 cilindri) pe racire cu lichid, cu EFI. Ambele modele Aurora vin cu sistemul APS patentat de Argo, instrumentar de bord premium cu acces usor la 16 functii si alte featuri, si, desigur, sunt vehicule amfibiu. Modelul Huntmaster mai dispune de un portbagaj fata, troliu si cutie cargo pe spate ca echipamente standard.

Kevin a adaugat ca „linia Argo de vehicule amfibiu create pentru pilotare in conditii extreme a castigat o larga popularitate ca alternativa la modelele traditionale de side-by-side-uri. Modelul Aurora cu motor pe racire cu lichid va fi un model cheie care se va afirma repede pe piata de vehicule de agrement.”

 Gama de ATV-uri Argo este disponibila si pe ATVRom Timisoara