2023 Can-Am Outlander MAX XT 850

Outlander MAX XT 850 este un ATV din gama Performance a producatorului canadian si impresioneaza de la prima vedere prin look-ul premium, dotarea cu bumpere heavy-duty pe fata si pe spate, cu deflectoare de vant, troliu 1588 kg, anvelope 26 inch si jante 14 inch din aluminiu. Modelele liniei MAX XT sunt gandite pentru Trail si vanatoare si sunt disponibile cu trei optiuni de culoare: camuflaj, albastru si gri.

ATV-ul Can-Am Outlander MAX XT 850 2023 este alimentat de un motor Rotax 854 cc, 2 cilindri in V, racit cu lichid capabil sa dezvolte 78 cai putere. Optimizat cu injectie electronica (EFI) si control inteligent al acceleratiei (iTC). Motorul vine cuplat la o cutie CVT moderna si dispune de sistem de franare inteligent (iEB - Intelligent Engine Braking). Un alt atu il reprezinta echiparea cu DPS.

In termeni de sasiu, modelul MAX XT 850 din familia de ATV-uri Bombardier vine inzestrat cu o suspensie fata cu brat dublu in A si bascula, cursa 233 mm, amortizoare pe ulei si cu suspensie sptae independenta TTI, cursa 251 mm.

Puterea de stopare superioara in toate conditiile este asigurata de franele pe discuri hidraulice puternice.

Pachetul standard este completat de o sa de inaltime 877 mm, rack-uri fata si spate de 45 kg, respectiv 90 kg, rezervor de capacitate 20.5 litri, lumini LED, display digital 4.5 inch, priza DC si conector 15-A, sistem CRS (Convertible Rack System) si aparatori de noroi. Outlander MAX XT 850 ofera o capacitate de remorcare de 750 kg, la care se adauga o capacitate de stocare de 21.4 litri. Asasar, puteti considera ca acestui ATV Can-Am de putere mare nu ii lipseste nimic pentru a va ajuta sa duceti la indeplinire orice sarcina in mediile off road dificil de accesat, fie ca este vorba de munca sau de recreatie.

Gama de ATV-uri Bombardier este disponibila si pe ATVRom Bucuresti