Polaris introduce trei noi modele Sportsman pentru 2023

Polaris a anuntat lansarea a trei noi modele de ATV-uri Sportsman pentru sezonul 2023: High Lifter, Ride Command si editiile Utility HD. Cea mai importanta veste ramane intoarcerea versiunii High Lifter in gama, un model mud-ready cu performante notabile.

Varianta Sportsman High Lifter va fi disponibila pentru Sportsman 850 si Sportsman XP 1000. Aceste ATV-uri Polaris sunt gandite pentru performanta ridicata la pilotarea prin zone cu noroi si apa, beneficiind de admisii de aer si coolere de ultima ora, anvelope 30-inch Outlaw 2 si jante 14-inch din aluminiu, troliu de capacitate 1587 kg si garda la sol de 13,5 inch. Pentru entuziastii distractiei pe trasee noroioase, editia Sportsman High Lifter este un must.

2023 Sportsman Ride Command va fi disponibil pentru modelele 570 si XP 1000. Asa cum sugereaza si numele, editia aduce standard Ride Command+, noul sistem de navigatie si monitorizare. Vehiculele pot, de asemenea, fi conectate la aplicatia Polaris, prin care poti vizualiza informatiile direct de pe smartphone. Pachetul cuprinde anvelope 27-inch Duro si jante 14-inch, faruri LED si bumper din aluminiu pe fata.

2023 Sportsman 570 Utility HD este un ATV conceput in primul rand pentru sarcini de munca. Ofera capacitate de remorcare 612 kg si capacitate de incarcare totala a rack-urilor fata si spate este de 122 kg. Permite atasarea unui trailer, avand din fabrica un carlig remorcare si permite accesorizarea pentru a se transforma in exact unealta de munca de care ai nevoie.