Top ATV-uri si SxS-uri Can-Am ideale pentru Trail Riding

Fiecare calatorie este diferita. Ca rideri pasionati de explorare in outdoor, avem nevoie de vehicule 4x4 de teren capabile sa faca fata provocarilor, fie un ATV, fie un SxS. Lineup-ul Can-Am vine cu o varietate de modele gandite pentru a oferi cea mai buna experienta de pilotare off road, indiferent ca va intereseaza intrecerile in zone cu noroi, plimbarile pe trasee lungi sau aveti nevoie de un ajutor pentru a rezolva sarcini utilitare solicitante. Amatorii de trail riding se pot baza cu incredere pe modelele gamei Outlander, precum si pe side-by-side-urile Maverick Trail, Maverick Sport si Commander.

ATV-urile Outlander detin toate caracteristicile necesare pentru a domina pe teren dificil: putere, stabilitate si manevrabilitate de incredere. La acestea se adauga dotarile moderne, un look impunator si atractiv, plus capacitatea de a remorca incarcaturi grele. Daca planuiti escapade in doi pe trasee montane, va recomandam sa optati pentru un model MAX, echipat cu sasiu lung care poate acomoda pilotul si un pasager. De asemenea, linia de ATV-uri Bombardier include pachetele DPS si XT, cu featuri specifice. In cazul in care masurati distractia unei zile in outdoor in functie de cat de noroios este traseul, ideal ar fi sa va orientati catre un ATV Outlander din familia X mr. Modelele X mr, XT-P si varianta Limited dispun de Visco-4Lok, cea mai noua inovatie in domeniu si primul diferential frontal prin intermediul caruia beneficiati de tractiune 4WD de exceptie pe teren dificil.

Maverick Trail reprezinta cel mai ingust side-by-side dezvoltat de Bombardier. Latimea de 50 inch va permite sa explorati chiar si cele mai inguste trasee pentru a va bucura de o plimbare palpitanta. Designul SSV-urilor Maverick Trail este centrat pe rider si pe pasager. Aceste vehicule din familia de SxS-uri Can-Am au cockpit Ergo-lok exclusiv si ofera confort crescut la orice viteza multumita sistemului DPS (Dynamic Power Steering).

Maverick Sport este prin excelenta un „vanator” de senzatii tari off road si vine echipat cu tehnologie Smart-Lok cu mod Trail Activ, amortizoare Fox de ultima ora si suspensie de cursa 14.75 inch pentru a-si purta riderul in siguranta si confort catre destinatia dorita. Maverick Sport este gandit pentru aventura si permite accesorizarea cu multiple upgrade-uri LinQ. Este disponibil in versiunile cu 4 locuri MAX, X rc (specializat pe catarare in zonele stancoase) si X mr (proiectat pentru zonele cu noroi).

Un alt concurent pe segmentul de Trail Riding este side-by-side-ul Commander, un vehicul robust si capabil, proiectat sa ofere putere si versatilitate indiferent de teren si conditiile de vreme. Disponibil cu 2 si cu 4 locuri. Can-Am Commander vine cu optiunile de motor 700 si 1000R si dispune de cutie de viteze moderna CVT cu raspuns rapid QRS (Quick Response System), moduri Sport si Eco standard, capacitate de remorcare de top in clasa sa 907.2 kg, o cabina spatioasa si confortabila. Variantele XT si XT-P aduc in plus acoperis sport.

Gama de ATV-uri si SxS-uri Can-Am este disponibila si pe ATVRom Arad