Urmatoarele optiuni sunt obligatorii:
PRECOMANDA
Can-Am Outlander PRO XU HD5 650 INT '24
Can-Am Outlander PRO XU HD5 650 INT '24

Can-Am Outlander PRO XU HD5 650 INT '24

Can-am Bombardier

Descriere

Can-Am Outlander PRO XU HD5 650 INT 2024 este un ATV midsize de incredere pentru activitati in zone offroad dificil de accesat, atat pentru sarcini de munca, cat si pentru distractie. Dispune de limitator de viteza si frana de motor inteligenta (iEB). 

Motorizarea HD5 de ultima ora ofera performanta imbunatatita pe teren accidentat, variabil. Acest vehicul 4x4 are un nou look pentru sezonul 2024 si dispune de caracteristici de protectie premium.

Outlander PRO XU HD5 650 este alimentat de motorul Rotax ACE 650 cc, 1 cilindru, racit cu lichid, pe injectie electronica si dezvolta maximum 40 cai putere.

Pachetul include cutie CVT calibrata pentru munca si cu trepte Extra low L / H / N / R / P, plus tractiune selectabila 2WD / 4WD / Lock 4WD cu diferential frontal Visco-4Lok. 

Sasiul robust reprezinta un alt avantaj. Suspensiile fata si spate cu brat dublu tip A de cursa 248 mm, respectiv 260 mm in combinatie cu amortizoarele Twin-tube faciliteaza o pilotare lina. La toate acestea se adauga franele pe discuri puternice 214 mm, anvelope 26 inch cu 6 straturi XPS Trail King si jante 12 inch din aluminiu. Caracterul utilitar al acestui ATV Bombardier este subliniat de capacitatea de remorcare de 830 kg si dotarea cu rack-uri 54.4 kg pe fata si 109 kg pe spate. 

Pentru protectie extra, Outlander PRO vine echipat cu bumper premium pe fata, bumper spate si scut complet. 

Caracteristici tehnice: 

 • motor HD5, 40 CP, Rotax ACE 650 cc, monocilindru, racire cu lichid, Electronic Fuel Injection (EFI)
 • cutie CVT calibrata pentru munca, trepte Extra low L / H / N / R / P
 • tractiune selectabila 2WD / 4WD / Lock 4WD cu diferential frontal Visco-4Lok†
 • frana de motor inteligenta - iEB (Intelligent Engine Braking)
 • limitator de viteza 
 • Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS)
 • suspensie fata brat dublu in A, cursa 248 mm 
 • suspensie spate brat dublu in A, cursa 260 mm 
 • frane fata 2 discuri 214 mm, etriere cu doua pistoane
 • frane spate 1 disc 214 mm, etrier cu doua pistoane
 • amortizoare fata/spate Twin-tube
 • anvelope XPS Trail King, 6 straturi 26 x 8 / 10 x 12 in. 
 • jante 12 inch din aluminiu 
 • instrumentar 4.5 inch
 • incarcator USB
 • antifurt RF Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.)
 • sa 890 mm 
 • faruri si stopuri LED
 • culoare Tundra Green. 

Acest vehicul se conduce cu carnet categoria B.

Puterea afisata este puterea constructiva declarata de Producator si poate diferi de cea omologabila, dezvoltata de vehicul ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu. Pentru mai multe detalii vezi aici.

ATV Can-Am de vanzare si in rate/leasing. 

Despre Bombardier

Totul a inceput in momentul in care  ne-am confruntat cu un adversar de temut: zapada. Astfel am inventat un nou sport: snowmobilul. Apoi ne-am indreptat atentia catre alte provocari. Inovatia nu este doar o pasiune pentru noi, este o traditie.

In 1937, Joseph-Armand "Bombardier" patenteaza primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, denumit mai tarziu B7 snowmobile.

Inca din anul 1942, atunci cand J.A. Bombardier a fondat compania, numele nostru a fost sinonim cu creativitatea si calitatea. Spiritul  sau ne-a transmis legamantul de a fi mereu in cautarea unor noi frontiere si de a incerca in permanenta sa ne extindem. Astazi, in America, Europa si Asia-Pacific, aproape 5500 de oameni tin spiritul Bombardier in viata, in toate vehiculele recreationale si in absolut toate produsele create.

In BRP, adica Bombardier Recreational Products, inovatia si pasiunea sunt centrul, in jurul caruia se afla creatiile si serviciile noastre. Indiferent daca vorbim de skijet-urile Sea-Doo, snowmobilele Lynx si Ski-Doo, motoarele si kart-urile Rotax, ATV-urile Can-Am, roadster-ele Spyder si motoarele outboard Evinrude, aceste capodopere traiesc prin tehnologia moderna si designul de exceptie, toate inspirate de un singur gand, acela de a putea oferi clientilor nostri cele mai bune experiente.

Ca o dovada a permanentei cautari de noi provocari, in anul 2007 se lanseaza "Spyder", un vehicul dotat cu doua roti in fata si una singura in spate, o noutate absoluta. Pentru asta au colaborat cu Bosch si au realizat unicul VSS, un sistem care asigura o excelenta stabilitate si tractiune.

In anul 2009 peste 1300 de dealeri din America, Canada, Europa,  Rusia si Slovenia au luat parte la a 50 aniversare a Ski-Doosnowmobiles in Tampa, Florida. In perioada 28 februarie – 5 martie ei au fost martorii lansarii noii game de snowmobile.
Vezi produse Can-am Bombardier 

Noi ModeleCan-am Bombardier Descopera

Can-Am Outlander PRO XU HD5 650 INT '24

Produsul a fost adaugat in lista de favorite!
Produsul a fost sters din lista de favorite!
Produsul a fost adaugat in cos!
Produsul a fost adaugat in lista de comparatie.
Produsul a fost sters din lista de comparatie.
Zile
Ore
Minute
Secunde