SXS

Inmatriculabil fara TVA 7134 EUR TVA inclus 8489 EUR

CF Moto UForce 550 '19

Contact


Posibilitate factura externa


Distribuie
class="share gp">

Vezi produsul in actiuneCF Moto UForce 550 este un punct de pornire foarte potrivit pentru cei în căutarea unui SXS 500cc de vânzare la un preț avantajos, dotat cu o colecție de componente de înaltă calitate și care promite costuri de întreținere foarte reduse. Acest model de SXS CF Moto este echipat cu un motor de 495cc 39cp, suficient de puternic pentru a putea depăși obstacolele obișnuite din zone cu teren variabil sau dificil, conectat la un sistem de transmisie cu o cutie de viteze automată marca CVTech, iar rezervorul generos de 26L vă oferă un grad ridicat de autonomie. Adăugați sistemul de frâne hidraulice pe disc, suspensiile cu braț dublu, puse la un loc sub o caroserie modernă, disponibilă în mai multe culori, și veți înțelege de ce CF Moto UForce 550 este unul dintre cele mai bine vândute SXS-uri din categoria din care face parte.

Prețul include: troliu, jante aluminiu de 14 inch, uși laterale

Parbrizul și acoperișul sunt disponibile opțional și se pot comanda separat.

Culorile orange și camuflaj costă + 100Eur brut.

SXS cu 2 ani garanție.

UTC CF Moto de vânzare și în rate.

Modelul are omologare T1 (tractor): viteză maximă 60Km/h, greutate maximă 600Kg. Acesta se va înmatricula la primăria din raza teritorială a domiciliului proprietarului și va obține numere cu cifre și litere negre pe fond galben.

Motor Motor: 1 cilindru, 4 timpi, SOHC, EFI Putere: 39 CP Capacitate: 495 cmc Combustibil: benzina Cutie de viteze: automata CVT Rezervor: 26 l Racire: cu lichid Transmisie: pe cardan Sistem pornire: Electric Mecanica Suspensie fata: brat dublu tip A Suspensie spate: brat dublu tip A Frana fata: hidraulica pe disc Frana spate: hidraulica pe disc Anvelopa fata: 26x9-14 Anvelopa spate: 26x11-14 Dimensiuni Lungime: 2980 mm Latime: 1465 mm Inaltime: 1850 mm Greutate: 556 KG Garda la sol: 260 mm General Inmatriculabil: Da An: 2019 Culori: portocaliu, camuflaj, albastru

Atv Forum