2021 CF Moto CForce 600 Touring EPS

Ai parte de aventura nelimitata cu ATV-ul CFORCE 600 EPS TOURING 2021!

Varianta Touring a lui CF Moto CForce 600 EPS preia de la modelul de baza motorizarea in 4 timpi, 580 cc. Motorul este capabil sa dezvolte 41 CP si vine cuplat la o cutie de viteze automata CVTech. Vibratiile reduse contribuie la o experienta de riding mai confortabila.

ATV-ul CF Moto CFORCE 600 EPS TOURING 2021 dispune de sa ergonomica pentru pasager, vine accesorizat standard cu troliu de capacitate 1360 kg, rack-uri fata si spate rezistente in orice conditii de vreme si detine servodirectie electronica EPS. Jantele din aluminiu 12-inch ofera un aspect modern, iar farurile LED cu Ridevision, de intensitate mare, permit o vizibilitate excelenta pe ceata si pe timp de noapte. Detine anvelope AT 25 x 8-12 Innova Mud Gear Lite. O alta noutate consta in instrumentarul de bord nou, cu afisaj color digital, multifunctional.

Daca in cazul modelelor concurente multe accesorii vin optional, in cazul lui CForce 600 Touring, ele sunt oferite standard: oglinzi laterale, aparatori de maini, bara de sustinere pentru pasager, carlig remorcare, anti-furt, priza 12V, priza USB dubla, semnale si claxon. Lista de echipamente este completata de scutul de protectie rezistent, aripa extinsa, bara frontala din otel, spatar pentru pasager.

Suspensiile independente cu brat dublu in A, cursa 160 mm si respectiv, 210 mm si amortizoare reglabile in 5 pozitii favorizeaza o pilotare lina pe orice teren.

Pentru un plus de utilitate, portbagajele fata si spate ofera o capacitate de 20 kg, respectiv 40 kg. Modelul vine cu doua scheme de culoare atractive: Titanium Grey si Orange. 
Alte caracteristici consta in: garda la sol 270 mm, pornirea electrica, capacitatea de remorcare de 454 kg. Rezervorul asigura o capacitate de 18 litri, pentru mai multa distractie pe traseu cu un singur plin! Cei care opteaza pentru acest model de ATV CF Moto din categoria medie au toate sansele sa descopere partenerul ideal pentru activitati utilitare in preajma gospodariei, dar si pentru o iesire sau curse cu prietenii in off road.