2022 CFMOTO ZFORCE 800 Trail

SSV-ul CFMOTO ZFORCE 800 Trail 2022 promite sa livreze performanta pe cele mai dificile trasee off road. Acest side-by-side sport a fost construit special pentru aventura, astfel incat va permite sa explorati zone salbatice cu teren variabil, fiind in egala masura capabil sa se strecoare pe portiunile tehnice si inguste datorita latimii de 50 inch.

Pe lista caracteristicilor cheie ale lui ZForce 800 Trail veti descoperi: EPS, faruri cu proiectoare de ceata de inalta intensitate, jante din aliaj 14 inch, portiere, amortizor premium reglabil, brate in A duble cu amortizoare pe gaz ajustabile, centuri de siguranta in trei puncte cu lumina de avertizare, ghidon reglabil, bumpere din otel pe fata si pe spate, cabina certificata ROPS, bord digital multifunctional, troliu 1360 kg si carlig de remorcare 2 inch.

ZForce 800 Trail din familia de SxS-uri CFMOTO se bazeaza pe un motor V-Twin, racit cu lichid, 8 valve, SOHC, 4 timpi, 800 cc, pe injectie electronica capabil sa dezvolte 62 CP. Riderul dispune de moduri de tractiune selectabile 2WD/4WD/diferential frontal blocabil. Motorul este cuplat la o cutie automata CVTech. Suspensiile independente pe fata si pe spate cu amortizoare pe gaz reglabile si franele hidraulice puternice contribuie la manevrabilitate si control in toate conditiile de riding. Modelul este disponibil cu trei optiuni de culoare: portocaliu (Lava Orange), albastru (Athens Blue) si alb (Pearl White). Pachetul standard este completat de: oglinzi, display LCD, accente LED, acoperis, frana de motor, anvelope CST, portiere 1/2. 

Gama de SxS-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucuresti