Echipamente pentru riderii de dirtbike-uri Husqvarna

Riderii de dirt bike-uri Husqvarna pot opta pentru o colecție diversificată de echipamente de protecție, concepute special, printre care genunchiere și armuri / platoșe. 

Husqvarna Dual Axis Knee Guard - genunchiere pentru protecție superioară în timpul pilotării pe trasee enduro și motocross. Oferă o serie de caracteristici de top: 

  • Au rolul de a reduce transpirația mulțumită sistemului inovator de ventilație
  • Tehnologie dinamică ErgoFit inovativă
  • Formă tridimensională pentru confort perfect
  • Design extrem de ușor și stabil
  • Creat în exclusivitate pentru motocicletele Husqvarna de către brandul LEATT
  • Materiale de calitate.

Armurile cu emblema Husqvarna, așa cum este și modelul Husqvarna 4.5 Chest Protector, sunt protecții profesionale pentru piept, foarte confortabile la purtare. Sunt confecționate din materiale foarte respirabile, asigurând ventilație optimă pentru a preveni supraîncălzirea. Beneficiază de designul de ultimă oră FlipFit pentru a permite integrarea perfectă a gâtului. Se caracterizează printr-o formă tridimensională pentru a oferi confort deosebit.

Husqvarna 3DF Airfit Body Protector este o armură modernă, foarte respirabilă datorită plasei excelent ventilate cu care este prevăzută. Se bazează pe o combinație inovatoare de materiale care vă apără pielea de umiditatea în exces. Dispune de un sistem de eliberare rapidă cu bretele elastice reglabile pe șolduri. Structura sa include protecție pentru umăr și lateral pentru piept, iar protecția pentru piept și spate este creată din spumă EVA cu absorbție ridicată la impact. Asigură confort optim. Această platosă se distinge și prin designul performat pentru umăr și cot. Produsul a fost creat exclusiv de către LEATT pentru riderii de motociclete Husqvarna de pe segmentul off road.