Indian Chief Lineup 2022

Prima companie de motociclete din SUA sarbatoreste 100 de ani de la fabricarea primului model Chief, dezvaluind gama 2022 Indian Chief, complet reimaginata pentru noul sezon.

Trei noi motociclete Chief platesc omagiu trecutului imbinand designul minimalist si look-ul agresiv cu tehnologia moderna.
In 1921, Indian Motorcycle a introdus legendarul Indian Chief. Stilul iconic american al acestei motociclete cu motorizare V-twin se impleteste cu tehnologia la standarde inalte. Chief, Chief Bobber si Indian Super Chief se bazeaza pe puternicul motor Thunderstroke, adresandu-se fiecare unei anumite tipologii de rideri.

Modelul standard Chief regaseste expresia libertatii si placerii de a pilota, amintind de zilele cand aventura cea mare era sa cutreieri soselele impreuna cu prietenii. Indian Chief Bobber, in spiritul rebeliunii de altadata, se caracterizeaza prin cauciucurile masive cu jante spitate, muscularitatea partii frontale si saua pentru pilot in stil bobber, platind tribut erei postbelice a motoarelor cu doi cilindri. Surpriza o constituie introducerea in lineup-ul de motociclete Indian a lui Super Chief, echipat cu portbagaje din piele spatioase si parbriz cu eliberare rapida, cu o sa touring care poate acomoda un pasager - un model facut sa te imbie la o escapada indrazneata pe distante mari.

Noua linie Indian Chief marcheaza intersectia simplitatii cu puterea bruta, bazandu-se pe un cadru clasic, un rezervor generos, amortizoare spate reglabile, evacuare dubla, iluminare LED, aprindere fara cheie si anvelope Pirelli Night Dragon. Riderii pot ajusta acceleratia beneficiind de cruise control si trei moduri de pilotare: sport, standard si tour.
Alte caracteristici ale gamei Indian Chief consta in ampatamentul scurt de 64-inch, saua de inaltime joasa si greutatea redusa. In plus, atributele tehnice combinate cu ergonomia confortabila favorizeaza pilotarea chiar si pe drumurile cele mai tehnice. De asemenea, sunt disponibile multiple optiuni de personalizare, cu peste 80 de accesorii gandite pentru performanta (kituri esapament, filtre de aer etc.), stil (ghidon, parbriz, rack) si confort (scarite si spatar pentru pasager, lumini etc.). Indian a introdus si o noua colectie de imbracaminte, cu tricouri si palarii inspirate de fiecare nou model Chief.

Lineup-ul Indian Chief include modele de baza si premium:
Chief, Chief Bobber, Super Chief - au in dotare motorul Thunderstroke 111, instrumentar analog, finisaje cromate si negre mate. Fiecare model este disponibil cu / fara ABS.
Chief Dark Horse, Chief Bobber Dark Horse, Super Chief Limited - vin echipate cu motor Thunderstroke 116, ABS standard, finisaje premium distincte (pentru Chief si Chief Bobber Dark Horse finisaje premium negre lucioase si pentru Super Chief Limited finisaje cromate).
In aditie, fiecare model detine in premiera in industrie un display rotund de 4 Inch cu RIDE COMMAND. Riderii pot opera sistemul RIDE COMMAND fie prin comenzi manuale, fie prin intermediul afisajului digital touchscreen. Utilizand o casca wireless, pilotii pot conecta telefonul via Bluetooth sau USB pentru a asculta muzica preferata, pentru a primi apeluri sau accesa informatii, mesaje etc.
Lineup-ul Indian Chief 2022 va fi disponibil in SUA si Canada cu incepe din aprilia a.c.