SKIJET

Promo fara TVA 17898 EUR TVA inclus 21299 EUR
fara TVA 18319 EUR TVA inclus 21800 EUR

Kawasaki Ultra 310LX '19

Contact


Orice comanda plasata in perioada 14-15.02.2019 beneficiaza de promotie. Solicitati oferta online si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

- 2 %

Vezi produsul in actiuneUltra 310LX este, așa cum îl recomandă și creatorii săi, cel mai performant și complet echipat skijet Kawasaki creat vreodată. Motorizarea excelentă de 1498cc 300cp cu supercharger este completată de un sistem de propulsie prin jet, acestea împreună oferind cea mai puternică accelerație, capabilă să supună și cele mai dificile ape. Echipat cu o multitudine de sisteme electronice menite să ajute pilotul în orice situație, 310LX aduce un avantaj imens în fața concurenței. Printre acestea se enumeră: sistemul de control la viraje KSS (Kawasaki Smart Steering), sistemul de control al orientării jetului de propulsie pentru a varia altitudinea și paralelismul carenei la suprafața apei, sistemul cruise control, sistemul Ergo-Fit menit sa aducă un plus de confort și sistemul de ECO mode ce permite limitarea puterii. Pe lângă acestea, dotările ce conferă acestui skijet un caracter distinctiv sunt sistemul audio Jetsound ce aduce un sunet puternic și clar - dedicat celor doresc să adauge un plus de distracție fiecărei ieșiri în larg - alături de spațiul de depozitare impermeabil compatibil cu smartphone-ul, cu jack audio standard și conector USB. Toate acestea alături de o un design aparte cu vopsea metalică și forme suple aerodinamice însumează unul dintre cele mai remarcabile modele de jetski-uri proiectate vreodata, dovedind încă odata că Kawasaki sunt niște titani ai industriei ce se axează întotdeauna pe livrarea unei experiențe unice celor ce le folosesc produsele. 

 Caracteristici standard:

- motor cu injecție, 1498cc 300cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, răcire cu apă
- spațiu impermeabil de depozitare gadget-uri, cu jack audio standard și conector USB
- sistem de propulsie prin jet
- ghidon reglabil cu 5 poziții
- instrumentație de bord complet digitală
- sistem electronic de control al supapelor de accelerație
- sistem audio Jetsound
- rezervor cu capacitate de 78L pentru autonomie crescută
- buton comutare mod normal/mod ”No Wake” (viteză maximă limitată la 8Km/h)
- 3 locuri
- mod ECO
- supercharger
- carenă rezistentă și foarte ușoară
- sistem de cruise control
- sistem electronic de control unghi duză propulsie
- șa LXuryseat, conturată pentru ergonomie ideală și confort sporit
- sistem asistență la viraje Kawasaki Smart Steering/SLO mode (KSS)
- pornire electrică
- greutate de 487Kg
- sistem Ergo-Fit

Skijet de vânzare și în rate.

Garanție 2 ani de zile.

Motor Motor: 4 cilindri, 4 timpi, 16 valve, DOHC, cu supercharger Putere: 300 CP Capacitate: 1498 cmc Combustibil: benzina Rezervor: 78 l Racire: cu apa Sistem pornire: Electric Dimensiuni Lungime: 3370 mm Latime: 1195 mm Inaltime: 1255 mm Greutate: 487 KG General Inmatriculabil: Nu An: 2019 Culori: negru/verde Tip skijet: Performance

Atv Forum