Moto Guzzi, cu portile deschise in Mandello

Evenimentul Moto Guzzi Open House din aceasta luna a atras in jur de 30 000 de vizitatori. Fanii au invadat fabrica istorica din Mandello del Lario unde liniile de asamblare sunt deschise inca din 1921 si timp de trei zile (7 - 9 septembrie) au sarbatorit pe ritmuri de muzica intr-o ambianta plina de culoare si distractie spiritul promovat de renumitul producator de motociclete.

Mai mult de atat, peste 800 de teste demo au avut loc, iar cel mai ravnit si admirat model a fost noul V85 TT dezvaluit in premiera.

 

 

Editia Open House de anul acesta a avut in program mai multe activitati ca niciodata, incepand cu tururile printre liniile de productie.

La fel de interesant de vizitat a fost si Muzeul Moto Guzzi care gazduieste peste 150 de motociclete pornind de la prototipul 1919 GP pana la magnificul model MGS-01 alaturi de prima motocicleta de serie (1921).

Numarul record de entuziasti ai motocicletelor italiene reflecta popularitatea de care se bucura brandul Moto Guzzi atat in randul veteranilor, cat si a generatiilor tinere.

Cealalta bijuterie Moto Guzzi prezentata publicului tot pentru prima data este motocicleta V9 Bobber Sport, o versiune mai agresiva si rafinata a modelului custom.

Aceasta va fi disponibila in reprezentantele autorizate incepand cu octombrie a.c.

 

 

Cei veniti au avut ocazia sa asiste la prezentarea in detaliu a noii motociclete V85 TT.

Modelele personalizate au constituit un alt punct de atractie intrucat de la eveniment nu a Filippo Barbacane de la Atelierele Rossopuro.

Flota de 50 de motoare V-twin a „intonat” cea mai placuta muzica pentru urechile riderilor de pretutindeni.

 

 

Multi dintre cei interesati de un test demo au pus ochii pe cea mai recenta varianta speciala a lui „750”, V7 III Limited.

Comunitatea The Clan a depasit oficial 30 000 de membri, ceea ce inseamna ca popularitatea motocicletelor Moto Guzzi continua sa creasca.