GASGAS TXT GP 250 2021

GASGAS TXT GP 250 '21 este o motocicleta din gama Trial care se bucura de un echilibru optim intre manevrabilitatea usoara si cuplul incendiar al motorului in 2 timpi. Modelul Gasgas de fata vine dotat cu harti selectabile ale motorului, ambreiaj si frane hidraulice Braktec, suspensie de top in clasa de care apartine, esapament din titan si multe alte echipamente moderne.

Moderna si versatila, motocicleta TXT GP 250 poate fi un bun partener pentru a depasi provocarile traseelor tehnice multumita puterii sale usor de gestionat. Motorul cu 1 cilindru, in 2 timpi, 247.7 cc vine cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte. Acest model din familia de motociclete Gasgas beneficiaza de pornire Kickstarter si are un rezervor de capacitate 2.4 l. Inaltimea seii este de 630 mm, iar garda la sol de 325 mm.

Cu un design minimalist si modern la care se adauga ingineria de ultima ora, motocicleta GASGAS TXT GP 250 este pregatita sa puna in valoare potentialul riderilor pasionati oferind o experienta de riding la inaltime. Un model care te va propulsa pe podium in cadrul competitiilor de trial.

Acest produs se gaseste si pe ATVRom Pitesti!