2023 Polaris RZR Side-by-Side Lineup

Lineup-ul de vehicule SSV Polaris 2023 este extrem de diversificat, venind in intampinarea celor mai mari exigente si cerinte din partea pasionatilor de off road.

De exemplu, pentru cei care doresc un vehicul 4x4 de teren tip side-by-side care sa le permita sa exploreze trasee inguste in zone montane greu de accesat, constructorul american vine cu doua propuneri de top, sub forma lui RZR Trail si a versiunii RZR Trail S.

RZR Trail se remarca prin latimea 50”, demonstrand agilitate deosebita la viraje inguste si acceleratie incendiara. Echipat cu tehnologie avansata. Linia include SSV-urile:
RZR Trail Sport: 75 cai putere, ergonomie imbunatatita, confort fara compromisuri
RZR Trail Premium: lumini led, jante aluminiu, servodirectie
RZR Trail Ultimate: cel mai bine echipat vehicul 50” de pe piata. Duce aventura in off road la urmatorul nivel cu ajutorul tehnologiei RIDE COMMAND si ofera standard sistem audio premium Rockford Fosgate.

RZR Trail S este un side-by-side Polaris cu latime 60” caracterizat prin stabilitate si tractiune de top, acceleratie imediata si confort fara egal la pilotarea pe cele mai tehnice terenuri. Principalele atuuri cheie consta in: raport putere-greutate de top in clasa, cursa suspensiei de top in clasa, garda la sol de top in clasa, raza de intoarcere de top in clasa.
Gama Polaris RZR Trail S 2023 cuprinde modelele:
RZR Trail S 900 Sport: 75 CP, ergonomie optimizata, amortizoare Fox 2.0 Podium, agilitate si confort fara rival.
RZR Trail S 1000 Premium: cel mai rapid AWD, 100 CP, EPS
RZR Trail S 1000 Ultimate: tehnologie RIDE COMMAND, sistem audio premium Rocksford Fosgate, display 7”, faruri si lumini cu accente LED, acoperis sport poly, EPS, camera spate.

Gama Multi-Terrain
Cucereste orice teren la bordul unui SSV RZR XP 1000, RZR XP 4 1000, RZR Pro XP sau RZR Pro XP 4!
Polaris RZR XP 1000 si varianta acestuia cu 4 locuri sunt cele mai bine vandute side-by-side-uri performance din industrie, livrand putere, suspensie si agilitate dovedite indiferent de conditii.
Polaris RZR Pro XP este cel mai versatil RZR cu latimea 64” si ofera performanta si rezistenta multi-terrain.

Pentru a depasi cele mai dure provocari, Polaris a creat gama Wide-Open ce include urmatoarele modele:
- RZR Turbo R: latime 74”, motor turbo 181 CP
- RZR Turbo R 4 (4 locuri)
RZR Pro R: latime 74”, 225 CP, cursa 29” - putere revolutionara si control total
- RZR Pro R 4.

Pentru tinerii cu varsta de 10 ani și mai mari, producatorul din Minnesota a adaugat in lineup si modelul de side-by-side pentru copii, Polaris RZR 200 EFI, echipat cu caracteristici de siguranta. 

Gama de SxS Polaris este disponibila si pe ATVRom Bucovina