ATV 6x6

Inmatriculabil fara TVA 11900 EUR TVA inclus 14161 EUR

Polaris Sportsman Big Boss 570 6x6 EPS '18

Contact


Posibilitate factura externa

In rate de la RON lei/luna ( luni ) prin TBI Credit. Aplica acum.

Distribuie
class="share gp">

Vezi produsul in actiunePolaris Sportsman Big Boss 570 6x6 EPS este un ATV 6x6 puternic și cu dotări complete, capabil să acceseze fără dificultate zonele în care vehiculele convenționale ar avea dificultate, creat special pentru a fi un partener de lucru de încredere indiferent de situație. Modelul se face remarcat prin dotarea cu benă de mare dimensiune, capabilă să transporte instrumente de lucru sau materiale cu o greutate de până la 363kg și include și un dispozitiv de remorcare care vă permite să îi atașați o remorcă de maxim 680Kg (270Kg pentru remorcă fără frâne) pentru un pachet standard cu un profil utilitar desăvârșit. Acest ATV cu 6 roți nu dezamăgește nici la capitolul motorizare, fiind dotat cu un ProStar 570 monocilindru în 4 timpi, capabil de 44cp, suficient pentru a vă permite să abordați sarcinile dificile care pot apărea pe parcursul unei zile de muncă, iar din punct de vedere al stabilității și manevrabilității trebuie menționate sistemele avansate de asistență la pilotaj: sistem electronic pentru frânare, sistem de control la coborârea în pantă și sistem de control la accelerare. Acestea, plus servodirecția electronică și suspensiile perfect optimizate pentru off road fac din pilotarea acestui vehicul off road o experiență confortabilă și sigură. Toate calitățile enumerate fac din Polaris Sportsman Big Boss 570 6x6 EPS o alegere de încredere pentru cei care își desfășoară activitatea zilnică în medii off road și care au nevoie de un mijloc de deplasare pentru ei și pentru uneltele și materialele necesare lucrului.

- motor ProStar 570, monocilindru, 4 timpi, DOHC, EFI, 567cc 44cp
- răcire cu lichid
- cutie de viteze automată PVT P/R/N/L/H
- sistem de tracțiune High Performance Close Ratio On-Demand True 6WD/Rear 4WD
- suspensii față de tip MacPherson, cursă de 208mm
- suspensii spate independente cu braț dublu de tip A, bară stabilizatoare, cursă de 241mm
- frâne hidraulice pe disc
- servodirecție electronică EPS
- sistem electronic control la frânare EBS
- sistem electronic asistență coborâre pante abrupte ADC
- sistem electronic asistență accelerare ETC
- rezervor combustibil cu o capacitate de 25.5L
- benă spate de mare dimensiune, sarcină maximă de 363Kg
- rack față cu o capacitate maximă de 41Kg
- capacitate maximă de tractare 680Kg pentru remorcă cu frână, 270Kg fără frână
- dispozitiv de remorcare
- faruri cu halogen
- șa cu 2 locuri
- mânere pasager
- spătar pasager

Garanție 2 ani.
Disponibil și în rate.

Prețul si specificatiile afișate sunt pentru varianta cu omologare T3B (înmatriculabil la primărie) și are o viteză maximă de 60Km/h.

Motor Motor: ProStar 570, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, EFI Putere: 44 CP Capacitate: 567 cmc Combustibil: benzina Cutie de viteze: automata PVT P/R/N/L/H Rezervor: 25.5 l Racire: cu lichid Transmisie: pe cardan Sistem pornire: Electric Mecanica Suspensie fata: de tip MacPherson Suspensie spate: independenta IRS, brat dublu de tip A, bara stabilizatoare Frana fata: hidraulica pe disc Frana spate: hidraulica pe disc Anvelopa fata: 26x8-R12 Anvelopa spate: 26x11-R12 Dimensiuni Lungime: 2950 mm Latime: 1245 mm Inaltime: 1444 mm Greutate: 489 KG Inaltime sa: 857 mm Garda la sol: 292 mm General Inmatriculabil: Da An: 2018 Culori: verde

Atv Forum