CFMOTO CFORCE 110 disponibil in promotie de Mos Nicolae!

CFMOTO CFORCE 110 este un mini ATV care dispune de caracteristici de siguranta avansata pentru a permite o experienta de riding care minimizeaza riscurile de accidentare pentru cei mai tineri piloti. 

Daca doriti sa ii faceti copilului dumneavoastra o surpriza placuta de Mos Nicolae, nicio alta „jucarie” nu ar fi mai potrivita decat CFORCE 110, o alternativa outdoor de distractie maxima pentru cei mici. Modelul este disponibil in promotie de Mos Nicolae cu 10% discount! 

CFMOTO pastreaza lucrurile simple pentru noua sa gama de ATV-uri pentru copii, incercand sa fie in top in termeni de valoare, performanta si caracteristici de siguranta. Cele doua modele -  CFORCE 110 pe benzina, urmat de versiunea electrica CFORCE EV110, sunt concepute cu inginerie inalta, la standardele prezentului.

CFORCE 110 reprezinta o modalitate excelenta pentru cei mai tineri piloti de a porni in fascinanta lume a off road-ului. Calatoria pe 4 roti trebuie sa fie nu doar distractiva, ci si sigura, iar modelele de ATV-uri CFMOTO pentru copii nu fac compromisuri.

CFORCE 110 ridica stacheta pe segmentul de mini-ATV si se distinge printr-un look sportiv, performanta puternica, franele pe discuri si un intreg portofoliu de featuri de siguranta, inclusiv o functie unica geofence.

Acest ATV 110cc are cursa suspensiei mai mare, frane hidraulice si un ecran 3.5 inci LCD. O aplicatie compatibila cu smartphone-ul le permite parintilor sa monitorizeze locatia si starea vehiculului, iar un perimetru de riding arbitrar poate fi stabilit pana la 400 metri. Cand limita este depasita, smartphone-ul da un semnal si viteza vehiculului este limitata.

Alte dotari de siguranta consta intr-o prindere magnetica, un limitator de viteza reglabil, lumina de frana cu LED si o lumina de zi cu LED.

Rezervorul lui CFORCE 110 are o capacitate de 6,4 litri. Vehiculul atinge o viteza maxima de 42 km/h, este propulsat de un motor monocilindric, SOHC, cu injectie de combustibil si dispune de pornire electrica.

Gamele de ATV-uri pentru copii sunt disponibile si pe ATVRom Bucovina