CFMOTO CForce 1000 Overland

CFMOTO CForce 1000 Overland

Riderii pasionati de riding cu ATV-ul si camping in natura vor gasi un aliat in CForce 1000 Overland. Modelele de ATV-uri CFMOTO sunt din ce in ce mai populare si competitive datorita tehnologiei avansate si dotarilor moderne oferite la un pret deosebit. Bazat pe varianta standard, Overland poate fi considerat un partener 4x4 de incredere pentru recreatie, dar si pentru munca in zone cu teren dificil, greu de accesat. 

CFORCE 1000 OVERLAND duce aventura la noi inaltimi! 

CForce 1000 Overland ofera pilotului libertatea de a explora si in acelasi timp permite acomodarea unui pasager, plus spatiu generos de depozitare. Un ATV 1000cc construit pentru a intampina orice obstacole. 

CFMOTO CForce 1000 Overland este alimentat de un motor 79 cai putere 963cc V-twin, aducand combinatia optima intre durabilitate si performanta pe traseele off road. Motorul cu 8 valve racit cu lichid dispune de injectie electronica Bosch EFI pentru putere consistenta in toata gama de turatii, iar  cuplul robust de 79 Nm permite aventuri nelimitate, la orice altitudine. Pentru a acoperi distante lungi, acest ATV vine echipat cu un rezervor 30 litri. 

Suspensia cu brat dublu tip A pe fata livreaza performanta si o plimbare lina chiar si pe terenurile foarte dure. Amortizoarele pe gaz piggyback complet ajustabile permit personalizarea in functie de necesitatile de munca sau de agrement. Ajustati suspensia pentru incarcaturi mai usoare sau pentru a acomoda un coechipier si bagaje. CFORCE 1000 Overland dispune de versatilitate ridicata pentru a face fata oricarei cerinte. 

Protectia heavy duty este o alta caracteristica cheie a ATV-ului CFMOTO in versiune Overland si include: bumpere heavy-duty, scuturi de protectie HDPE, placuta aluminiu pe fata etc. Configuratia premium vine standard din fabrica. Capacitatea cargo reprezinta un avantaj important mai ales daca transportati echipamente si unelte sau alte bunuri. CForce 1000 Overland este disponibil cu doua scheme de culoare, beneficiind de vopsea premium unica: Granit Ridge, VSX Midnight Camo. Inspirat de unul dintre cele mai dure minereuri din natura (al doilea dupa diamant), finisajul granit cu luciu metalic este subliniat de culoarea albastru-electric. Grafica se inspira de la varful montan Overland si se asorteaza cu jantele 14-inch cu beadlock.


ATV-ul CFMOTO CFORCE 1000 OVERLAND preia controlul pe drumurile off road greu de accesat!

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Renegade X MR 650 & 1000R

2024 RENEGADE X MR 650 este un ATV sportiv construit pentru Trail si performanta, echipat cu dotari specifice pentru riding si racing prin noroi si apa adanca. Se distinge prin schema atractiva pe culorile gri cu galben-neon (Catalyst Gray/Neo-Yellow...

Citeste mai mult