2023 Kawasaki Mule SX 4x4

2023 Kawasaki Mule SX 4x4

Un side-by-side utilitar poate simplifica considerabil volumul de munca atunci cand te ocupi de o ferma sau alte activitati asemanatoare. Echipate cu accesoriile potrivite, vehiculele SxS se transforma in veritabile ajutoare pentru a duce la bun sfarsit sarcini in gradina, pe camp sau in gospodarie. Kawasaki Mule SX 4x4 este un astfel de vehicul pe care puteti conta cu incredere, indiferent de sezon, pentru a transporta diverse incarcaturi, unelte si echipamente in medii cu teren dificil, greu accesibil. 

La prima vedere, modelul Mule SX 4x4 din gama de SxS-uri Kawasaki se impune prin aspectul robust, stylingul modern Kawasaki PRO si anvelopele masive 24 inch. Tractiunea selectabila 2WD/4WD si diferentialul spate sunt esentiale pentru a strabate drumurile off road, iar motorul OHV 410cc, capacitatea de incarcare de 181 kg si de remorcare de 500 kg va asigura ca acest vehicul va ajunge mereu la destinatie si isi va indeplini misiunea cu brio. 

Mule SX 4x4 ofera pentru sezonul 2023 un sasiu solid, cadrul tubular din otel durabil fiind conceput pentru a asigura mixul ideal de rigiditate si confort la pilotare. O alta caracteristica cheie a acestui SxS consta in spatiul de depozitare generos: partea frontala se poate detasa pentru acces rapid (din interiorul cabinei) la zona de stocare sigilata de capacitate 60 litri. Bena patrata, cu design plat permite incarcarea din trei parti si asigura capacitate de 181 kg. 

Setarile la nivel de suspensie aduc urmatoarele avantaje: stabilitate crescuta si actiune imbunatatita a suspensiei, contribuind la absorbtia la impactul cu terenurile dure, precum si confort crescut, multumita manevrabilitatii si controlului eficient. 

Motorul racit cu aer, 410cc, 4 timpi, OHV este compact, durabil si are o greutate usoara, fiind extrem de fiabil. Ghidonul poate fi ajustat pentru a le permite riderilor sa stabileasca pozitia in functie de preferinte. 

Frana de parcare este pozitionata in mod convenabil in stanga scaunului pilotului. 

Un alt aspect pozitiv legat de side-by-side-ul cu pronuntat caracter utilitar, 2023 Kawasaki Mule SX 4x4, consta in rezervorul 16 litri care permite autonomie extinsa. Compact si robust, acest vehicul 4x4 de teren are partea frontala in stil pickup, cu grilaj si far cu design inspirat de modelele seriei de top MULE PRO. Transmisia automata pe curea ofera capacitati de riding excelente pe drumurile off road pline de obstacole. Dashboardul in stil auto preluat de la modelele gamei PRO asigura accesul la toate informatiile despre calatorie. Nu in ultimul rand, cei interesati pot personaliza vehiculul Mule SX 4x4 cu accesorii diversificate: parbrize, cui remorca, panouri laterale, kit cabina, acoperis, usi, oglinzi, stergatoare, suport troliu, far LED, oglinda retrovizoare, suporturi pentru unelte etc. 


2023 Kawasaki Mule SX 4x4 este un side-by-side utilitar de incredere, echipat modern si capabil sa transporte in siguranta diverse incarcaturi in medii off road cu teren dificil.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium 2024

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

Citeste mai mult