2023 Can-Am Maverick Sport X xc

2023 Can-Am Maverick Sport X xc

Maverick Sport X xc este un side-by-side performant din portofoliul constructorului canadian, remarcabil prin atributele sale tehnice si aspectul modern. Pe scurt, pentru a se aventura fara griji pe traseele off-road preferate, riderul are la dispozitie diferentialul frontal blocabil cu tehnologie exclusiva Smart-Lok si modul Trail Activ si beneficiaza de eficienta motorului Rotax 1000R bicilindric capabil sa livreze 100 CP, precum si de sasiul de ultima ora care include amortizoare FOX 2.5 PODIUM ajustabile.

La o privire mai atenta asupra pachetului oferit de Can-Am Maverick Sport X xc, veti descoperi grafica si scaunele cu specific X, luminile cu semnatura Can-Am LED si stopurile premium, oglinda panoramica si, in interiorul cockpit-ului, bordul multifunctional cu display digital 7.6 inch cu tastatura. 

Acest side-by-side Can-Am se distinge estetic prin schema de culoare Desert Tan & Carbon Black, dotarea cu bumper sport pe spate, anvelope 29 inch Maxxis Bighorn 2.0 si jante 14 inch din aluminiu cu beadlock. 

In termeni de motorizare, merita amintite dotarea cu DPS, cu control inteligent al acceleratiei iTC (Intelligent Throttle Control), cutia CVT cu raspuns rapid QRS, ventilatie cu flux de aer inalt si protectie electronica pentru curea, control electronic la coborarea in panta si modurile Sport/Eco. 

Can-Am Maverick Sport X xc este un partener 4x4 ideal pentru plimbari si explorare in outdoor sau intreceri. Suspensia cu brat dublu arcuit tip A cu bascula, cursa 376 mm pe fata si suspensia TTA cu bascula, lungimea cursei 376 mm pe spate in combinatie cu amortizoarele de ultima ora FOX 2.5 PODIUM Piggyback reglabile contribuie la o pilotare lina pe orice teren. Pentru o putere de stopare superioara, acest SSV Bombardier a fost echipat cu frane fata/spate cu doua discuri 220 mm, etriere hidraulice cu doua pistoane. Garda la sol de 356 mm reprezinta un avantaj la traversarea terenurilor cu denivelari. 

Pentru protectie extra, Maverick Sport X xc mai primeste un bumper din otel integrat pe fata, portiere 1/2 premium si aparatori de noroi. 
Alte caracteristici standard: ghidon ajustabil, magnetou 650 W, priza DC (10-A), cui remorcare 2 inch, rezervor 38 litri. 
Caracterul utilitar este subliniat de capacitatea de remorcare de 680 kg, spatiul cargo 136 kg si capacitatea de stocare totala de 20.2 litri. 


Can-Am Maverick Sport X xc este un SSV ideal pentru intreceri si aventuri extreme: 100 cai putere, avansuri tehnice si dotari moderne.

Te-ar putea interesa si:

SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT - principale caracteristici

ZFORCE 950 SPORT este cel mai nou membru din lineup-ul de side-by-side-uri sport CFMOTO, cu design avansat si performanta de top in clasa, componente premium si o valoare incredibila intr-un pachet compact si cuprinzator. Evolutie dinamica. Acest ...

Citeste mai mult