Ce aduc nou scuterele Vespa SE 2019

Brandul italian a dezvaluit modelele in editie speciala a celor mai populare scutere Vespa cu ocazia raliului Amerivespa care a avut loc in iunie in Richmond, Virginia.

 

 

Pentru prima data in istoria Vespa, apare pe piata un scuter cu bord color complet digital.

De asemenea, au trecut 50 de ani de cand scuterul castigator a numeroase premii Primavera (model 1968) a fost lansat la show-ul de la Milano din 1967.

 

 


Producatorul a optat pentru marirea dimensiunii rotilor la 12 inch si acum ofera pentru modelul S afisaj digital cu ecran color TFT, in premiera pentru gama Vespa.

Vespa ofera scuterul in editie speciala „Yacht Club” cu o schema grafica inspirata de universul nautic.

Disponibil in variantele Primavera 50cc si 150cc, precum si 300cc GTS, SE Yacht Club vine cu o schema de culoare alba cu detalii pe albastru navy care „imbraca” sasiul si jantele, plus ornamente cromate.

Exclusiv pentru modelul in editie speciala Yacht Club, Vespa a inclus saua cu margini albe si logo-ul distinctiv omonim.

 

Modelul Vespa Notte imbina sasiul negru mat cu detaliile pe negru stralucitor pentru un look elegant. Seria de modele Notte este disponibila pentru 50cc si 150cc Sprint si GTS 300. Si acest scuter in editie speciala detine un logo distinctiv pentru un plus de stil.