Polaris a dezvaluit lineup-ul de snowmobile 2023

Lineup-ul de snowmobile Polaris 2023 include modele mai rapide si performante, noi supersnowmobile, plus motoarele de fabrica Patriot 9R si ProStar S4 in 4 timpi cu eficienta crescuta.

Pentru sezonul 2023, Polaris introduce pe piata „primele supersnowmobile fara compromisuri din lume”. Construite sa invinga obstacolele in toate conditiile de zapada, modelele Patriot Boost Indy VR1 si Patriot Boost Switchback Assault combina viteza cu manevrabilitate on-trail incredibla. Cu o greutate mai redusa cu 50 kg decat snowmobilele competitive, acestea beneficiaza de platforma Matryx si sunt echipate cu motorul Patriot Boost care livreaza cu 10% mai multa putere decat 850 Patriot.

Pregatit pentru teren abrupt si zapada adanca, lineup-ul montan Rocky Mountain Kings (snowmobilele RMK) primeste, de asemenea, o serie de imbunatatiri. Motorul 900cc Patriot este acum disponibil pe modelele SnowCheck exclusive, Pro RMK Slash si RMK Khaos Slash, permitand riderilor sa experimenteze un nou nivel de control lin.

Gama mai cuprinde noul ProStar S4, bazat pe arhitectura ProStar in 4 timpi. Motorul este disponibil pe snowmobilele Indy XC, Indy Adventure, Voyageur 146 si Titan Adventure si livreaza „performanta dinamica in clasa sub 100 CP". Polaris nu da cifre concrete, insa sustine ca este suficient pentru a permite pilotilor sa „atace traseele, sa transporte echipamente si sa se bucure de zapada." Compania mai spune ca noile snowmobile Polaris ofera autonomie crescuta si capacitati marite pentru sezonul 2023.

Gama de snowmobile Polaris este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt