Sea-Doo Spark 2021

Skijetul Sea-Doo Spark, atat de indragit de fanii sporturilor nautice datorita manevrabilitatii usoare, ofera in sezonul 2021 putere si dotari superioare pentru distractie maxima pe apa. Modelul de baza poate acomoda pilotul si un pasager. Cei care doresc sa impartaseasca experienta cu prietenii, pot opta si pentru versiunea cu trei locuri. Spark 3UP adauga stabilitatea platformei extinse, este un bun partener pentru sporturile care implica remorcarea si, in plus, ofera control sporit multumita echiparii cu sistemul exclusiv iBR.

De la prima vedere, Sea-Doo Spark capteaza atentia prin grafica indrazneata si designul modern. O optiune unica de personalizare pe care niciun alt producator nu o pune la dispozitie este Kitul Attitude Graphic. Pentru varianta cu 3 locuri, pachetul standard include sistem audio-portabil BRP. Toate modelele Spark permit acum accesorizarea cu sistemul LinQ care faciliteaza stocarea mancarii si bauturii in conditii optime de temperatura.

  • Exclusiv! Sistem de racire cu bucla inchisa (CLCS - Closed-loop cooling system)
    Aceasta tehnologie previne coroziunea din cauza apei sarate si impiedica patrunderea resturilor in motor.
  • Rapid si eficient din punct de vedere al consumului. Motorul Rotax 900 ACE 60 cp este cel mai eficient de pe piata, conform constructorului utilizeaza doar 7.34 L pe ora. Varianta cu 90 cai putere utilizeaza 9 L pe ora. Ambele motorizari sunt compacte, de greutate redusa si livreaza acceleratie instantanee.
  • Alte caracteristici consta in echiparea cu iTC - control al accleratiei (Intelligent Throttle Control), sistem de evacuare, sistem D-Sea-BeI. Instrumentarul este compact si ofera datele necesare (vitezometru, RPM, Sport Mode, ora).

In concluzie, acest model din familia de skijeturi Sea-Doo poate fi un excelent companion pentru aventuri pe apa. Accesibil, modern echipat si cu un grad sporit de confort la pilotare, Spark 2UP/3UP este pregatit pentru iesiri la mare sau pe lac. Din gama Rec Lite mai face parte si modelul Spark Trixx, gandit special pentru pasionatii de acrobatii si spectacol pe apa.