ATV Polaris Sportsman 570 EPS 2022

Sportsman 570 este cel mai bine vandut ATV Polaris, iar popularitatea lui se datoreaza dotarilor complete, puterii si manevrabilitatii excelente. Varianta cu EPS (Multi-Select Electronic Power Steering) ii permite riderului sa se bucure de confort sporit si incredere la pilotare pe cele mai accidentate drumuri. Polaris Sportsman 570 EPS 2022 si modelele premium beneficiaza de acceleratie si decelerare lina multumita ambreiajului imbunatatit si sistemului integrat de franare a motorului.

La nivel de sasiu, Sportsman 570 este lider in clasa sa datorita garzii la sol de 11.5 inch, astfel incat va ofera un avantaj chiar si pe cel mai dificil teren, depasind obstacolele fara probleme. Modelul de ATV Polaris de fata isi consolideaza pozitia si in ceea ce priveste puterea si rezistenta, fiind mai durabil fata de generatia precedenta. Bucsele sigilate pastreaza la distanta noroiul, murdaria si apa si elimina scartaitul suspensiei pentru o plimbare lina si mentenanta redusa. Versiunile Premium sunt disponibile cu anvelope 26” Duro si jante 12” aluminiu pentru tracțiune crescuta. Bateria din dotare este mai puternica si ofera acces usor pentru incarcare. Inovatiile smart, capacitatile, tehnologia Ride Command si colectia diversificata de accesorii transforma ATV-ul Sportsman 570 EPS intr-unul din ce mai versatili si de incredere parteneri off road.

Motorul ProStar pe injectie genereaza o putere de maximum 44 CP usor de gestionat. Accesibilitatea reprezint un alt beneficiu oferit de Sportsman 570 EPS. Modelul vine precablat pentru troliu, plug sau incalzitoare de maini. Navigatia GPS, group ride si alte dotari sunt disponibile fara a apela la serviciul mobil. Tehnologia Ride Command este disponibila din fabrica pentru 570 Ride Command Edition.

Gama de ATV-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Bucuresti