ATV Polaris Sportsman Touring XP 1000 2021

Exploreaza medii salbatice off road alaturi de un ATV modern, complet echipat pentru aventura: Polaris Sportsman Touring XP 1000 2021

Sportsman Touring XP 1000 este vehiculul 4x4 de teren perfect pentru a acomoda riderul si un pasager in incursiuni temerare pe drumuri dificile de munte. Totul datorita unor atribute tehnice inalte: suspensie fata cu brat dublu in A si cursa 9-inch, servodirectie electronica standard EPS, sistem de franare a motorului EBS si control la coborare in panta ADC.

Sportsman Touring XP 1000 vine echipat cu motorul Prostar 1000, 2 cilindri, 4 timpi, 952cc capabil sa dezvolte 88 cai putere, suficient pentru o pilotare antrenanta. Modelul de fata are o latime de 48.2-inch, fapt ce ii permite sa se strecoare inclusiv in zone inguste.

Acest ATV Polaris detine toate atuurile pentru a cuceri trasee montane: manevrabilitate precisa, tractiune selectabila AWD/2WD, putere. Suspensia spate independenta cu lungimea cursei 10-inch si garda la sol de 11.5-inch (285mm) permit o pilotare lina, asigurand depasirea cu succes a diverselor obstacole in off road.

Alte caracteristici: portbagaje fata si spate de 55 kg, respectiv 110 kg, sa de inaltime 908mm, capacitate de transport 2 persoane, rezervor 19.9 litri, frane pe disc, sistem de incarcare Lock & Ride, compartiment de depozitare pe spate de 8 litri, capacitate remorcare 680.4 kg, capacitate incarcare 261 kg.

Printre cele mai importante accesorii disponibile optional se numara troliul Polaris HD 1587 kg - de nelipsit atunci cand vrei sa duci la bun sfarsit sarcini de munca si deosebit de util in situatia cand ramai impotmolit in noroi si bara de protectie pe fata. Aceasta bara frontala este integrata in designul ATV-ului si ofera protectie durabila impotriva a tot ce va sta in cale, de la crengi si busteni pana la pietrele care sar in toate directiile in momentul rularii pe teren dificil.