WHITE FRIDAY 9-12 februarie
Nou

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tu...


2023 Polaris Sportsman XP 1000 S

Polaris Sportsman XP 1000 S redefineste segmentul de ATV-uri sportiv-recreationale. Latime 55” si stabilitate de invidiat, control si tractiune crescute asigurate de dotarea cu anvelopele 27” Duro Powergrip. Suspensia tunata cu o cursa de 14” favorizeaza o pilotare lina pe cele mai accidentate drumuri.

Sportsman XP 1000 S din familia de ATV-uri Polaris este alimentat de un motor 89 CP ProStar cu 2 cilindri, 4 timpi, SOHC, pe injectie si dispune de un pachet complet: EPS, lumini LED POD, lumini LED pe bumper, stopuri LED, capacitate marita de depozitare (rack-uri 91 kg pe fata si 136 kg pe spate), capacitate de incarcare 324 kg, ProSteer exclusiv pentru control, sa de inaltime 940mm, frane fata si spate pe discuri hidraulice. Toate acestea sunt completate de o cutie automatica PVT moderna, tractiune selectabila AWD/2WD, EBS - sistem de franare a motorului, un sistem cargo practic Lock & Ride ce asigura spatiu extra destinat stocarii (15 litri pe fata, 8 litri pe spate), plus un carlig de remorcare 2 inci (5 cm) si rating remorcare 794 kg.
Dotarea cu troliu 1587 kg reprezinta un avantaj important. De asemenea, riderul poate accesa usor toate datele despre vehicul si calatorie prin intermediul instrumentarului de bord digital (vitezometru, odometru, tahometru, indicator treapta, ceas, nivel combustibil, temperatura, indicator AWD, priza DC).

In termeni de sasiu, ATV-ul Sportsman XP 1000 S 2023 impresioneaza prin echiparea cu suspensia fata cu brat dublu tip A, cursa 295mm si cu suspensia spate IRS, brate duble tip A, cursa 356mm.

Gama de ATV-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Te-ar putea interesa si:

Race to Hell 2024

Riderii de ATV-uri si SxS-uri iau startul la RACE TO HELL 2024!  Race to Hell, prima competitie din Italia care imbina viteza specifica curselor Baja cu pasaje extrem de tehnice, se desfasoara intre 6 - 10 februarie la termele Rapolano. Prima z...

Citeste mai mult