WHITE FRIDAY 9-12 februarie
Nou

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tu...


Piaggio a dezvaluit scuterul electric Piaggio ONE

Cel de-al doilea scuter electric produs de Piaggio tocmai a avut lansarea, chiar inaintea Beijing Motor Show. Aici, modelul Piaggio ONE va fi in centrul atentiei, desi brandul deja a dezvaluit vehiculul online.
Se poate spune ca scuterul electric Piaggio ONE nu este doar un scuter, ci mai degraba o platforma.
Producatorul italian a declarat ca va fi disponibil in mai multe variante de putere si baterii de capacitati diferite.
Compania a mai explicat ca acest scuter „a fost proiectat in Italia si este destinat unei audiente tinere. Reprezinta o fuziune de culoare, imaginatie, stil, siguranta si tehnologie fara egal pe segmentul scuterelor electrice. Inspirat de traditia Piaggio care a dezvoltat mopedele usoare, “ONE” isi propune sa revolutioneze mobilitatea electrica urbana, combinand eficienta cu distractia. Acest proiect global debuteaza live in cadrul Beijing Motor Show pe 28 mai 2021 si va fi disponibil in Europa pana la sfarsitul lui iunie”.

Deocamdata nu se cunosc specificatiile niciunei versiuni a lui Piaggio ONE, dar se stie ca Piaggio va include baterii detasabile pe acest model. Spre deosebire de Vespa Elettrica care se bazeaza pe o baterie 4 kWh battery, nedetasabila. Bateriile detasabile avantajeaza prin posibilitatea de fi incarcate in locuri diferite.

Piaggio a pasit recent intr-un consortiu focusat pe dezvoltarea de baterii, alaturi de alti constructori mari de motociclete, cu scopul de a crea o baterie detasabila standard, cu toate ca este putin probabil ca scuterul ONE sa dispuna de bateriile proiectate in cadrul acestui consortiu.

Conform informatiilor furnizate de producator, Piaggio ONE detine multiple dotari tehnice, inclusiv bord digital color cu senzor care adapteaza luminozitatea si fundalul ecranului in functie de conditiile ambientale, lumini LED complete, pornire eletrica, doua harti pentru motor.

Desi este al doilea scuter electric Piaggio, modelul ONE nu este si al doilea vehicul electric al companiei. De fapt, aceasta onoare ii revine mai putin cunoscutului Ape e-city, un fel de ricsa cu trei roti, o data cu care Grupul Piaggio patrundea pe piata de vehicule electrice din India, in 2019.

 

 

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Traxter XT HD9

2024 Can-Am Traxter XT HD9 - un aliat pe care te poti baza pentru sarcini utilitare in medii off road greu de accesat  Side-by-side-urile din gama Can-Am Traxter sunt recunoscute pentru capacitatile lor extraordinare indeosebi in plan utilitar....

Citeste mai mult