CFMOTO Thunder Racing Team cucereste podiumul
Nou

CFMOTO Thunder Racing Team cucereste podiumul

Ambii rideri CFMOTO Thunder Racing Team au trecut de linia de finis cu rezultate solide!! Atletii spun ca in ultima zi a Raliului Breslau nu s-a intamplat nimic special, obiectivul fiind sa depaseasca etapa ...


Riderii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf 2024

Pilotii CFMOTO, pe podium la Hunt the Wolf! Pe locul II s-a clasat Levente Horvath, urmat de Radu Lungu pe pozitia a III-a! 

 


Pentru trofeul HTW 2024, piloti veniti din toate colturile lumii si-au impins limitele la maximum, unii fiind veterani ai acestei dure competitii, iar altii la prima intanire cu „lupul”. Patru concurenti cu vehiculul CFMOTO CFORCE X10 s-au clasat in Top 10, ocupand pozitiile a doua (la doar 10 secunde de primul loc), a treia, a cincea si a opta. Un rezultat excelent care demonstreaza potentialul si performanta de care sunt capabile modelele de ATV-uri CFMOTO!  

 


Noul ATV CFMOTO X10 a fost la inaltime pe intreaga durata a editiei Hunt The Wolf de anul acesta, depasind cu fler provocarile terenului dificil, tehnic, variabil. 

 


Cursa HUNT THE WOLF a fost plina de spectacol si adrenalina, categoria EXTREME fiind in mod constiincios conceputa drept cea mai dificila intrecere de ATV-uri din Europa si posibil din lume. Vehiculele si riderii imping limitele, iar extenuarea fizica si pilotarea tehnica nu fac lucrurile mai usoare.

Pentru a celebra simbolul competitiei - lupul singuratic -, acest eveniment sportiv a fost transformat intr-o cursa individuala, unde fiecare trebuie sa dea tot ce are mai bun pentru a obtine un loc pe podium. 
Capacitatea de orientare, energia, instinctul de killer si de invingator, prudenta si logica se unesc cu respectul, agresivitatea si abilitatile de riding/racing.  
 

 

Ceremonia de premiere HTW 2024 a avut loc vineri dupa-amiaza. 

 

 


Riderii CFMOTO urca pe podium la Hunt the Wolf 2024!

Te-ar putea interesa si:

FOX RACING, aniversare de 50 de ani

Liderul global pe segmentul de imbracaminte si echipamente motocross si MTB, Fox Racing, celebreaza a 50-a aniversare platind omagiu viziunilor Honor Yesterday, Conquer Today, Invent Tomorrow. Ideea va prinde viata pe parcursul lui 2024 onorand eveni...

Citeste mai mult