WHITE FRIDAY 9-12 februarie
Nou

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tu...


Snowmobile Mountain Polaris 2022

Gama de snowmobile Polaris de tip Mountain se remarca prin performanta in conditii extreme. Construite sa depaseasca cele mai dificile obstacole pentru a-si purta riderii catre destinatii la mari altitudini unde putini ajung, snowmobilele PRO RMK MATRYX si RMK KHAOS ofera avantajul greutatii reduse, fiind cele mai usoare din industrie.

Cei mai mari pasionati de plimbari pe transee montane inzapezite se pot baza pe manevrabilitatea si agilitatea snowmobilelor mountain de la constructorul american, Polaris.

Lineup-ul PRO RMK MATRYX include variantele de motorizare 650 Patriot si 850 Patriot, ambele cu senile 155, Seria 8. Suspensia RMK React pe fata si amortizoarele WER Light contribuie la manevrabilitate de exceptie si versatilitate superioara, in timp ce platforma Matryx livreaza control complet si precizie. Primul cockpit de inspiratie snocross, minutios scupltat si cu o sa ingusta, ofera performanta dovedita, imbunatateste comunicarea cu riderul si ajuta la reducerea efortului depus de acesta la pilotare, permitandu-i sa-si canalizeze atentia asupra traseului de parcurs. Designul modelelor PRO RMK a fost gandit special pentru a cuceri portiunile tehnice, abrupte si cu copaci. Alte caracteristici importante consta in sistemul de racire centralizat si display-ul 7” cu Ride Command. Motoarele 650 si 850 Patriot ofera putere, longevitate, acceleratie greu de egalat, cel mai bun raport putere versus greutate din industrie si economie de combustibil incredibila.

RMK KHAOS MATRYX impresioneaza prin versatilitate si putere. Manevrabilitatea este asigurata prin dotarea cu suspensia fata RMK REACT si cu amortizoare Walker Evans Velocity Hi/Lo.

PRO RMK MATRYX SLASH reprezinta cel mai precis snowmobil montan disponibil pe piata. Gama include modele cu diferite optiuni de senile.

RMK KHAOS MATRYX SLASH se remarca prin controlul fara efort si performanta inegalabila la pilotarea prin zapada inalta. Dispune de cea mai usoara si avansata platforma. Un snowmobil all-mountain care domina orice concurenta.

Seria de snowmobile Mountain de la Polaris este completata de modelele PRO RMK AXYS - ofera manevrabilitate de incredere in toate conditiile, RMK KHAOS AXYS - cele mai agile snowmobile de pe piata si RMK 144, acesta din urma fiind cel mai accesibil. Polaris RMK 144 se bazeaza pe un motor 600 Cleanfire, suspensie ajustabila RMK, amortizoare IFP si ofera pornire usoara, acceleratie instanta si manevrabilitate prin zapada adanca.

Gama de snowmobile Polaris este disponibila si pe ATVRom Bucovina

Te-ar putea interesa si:

9 avantaje majore care diferentiaza omologarea EURO 5 de categoria T3b (tractor)

Unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont la achizitionarea unui ATV, pe langa tipul acestuia, capacitatea motorului si dotari din fabrica, buget etc., este omologarea. Poti alege intre EURO 5 si T3b (tractor), prima varianta fiind pe departe ...

Citeste mai mult