Prezentare SxS-uri 2022 Polaris General XP 1000 si RZR Pro XP

2022 Polaris General XP 1000 si RZR Pro XP promit un nivel maxim de adrenalina la pilotarea in medii off road.

Proiectate initial pentru a rezolva sarcini utilitare usoare, side-by-side-urile s-au transformat, in timp, in unele dintre cele mai capabile vehicule 4x4 de teren, atat pentru munca, cat si pentru recreatie. In showroom-ul ATVRom veti gasei cele mai performante SxS-uri Polaris, alaturi de echipamente de protectie off road complete si diverse accesorii functionale pentru personalizarea modelului din dotare.

2022 Polaris General XP 1000 Trailhead Edition este disponibil in configuratie cu doua si cu patru locuri, iar motorul in 4 timpi, 2 cilindri cuplat la o cutie PVT moderna dezvolta pana la 100 CP. Este echipat cu anvelope all-terrain 30-inch Pro Armor Crawler XG si suspensii cu garda inalta prevazute cu amortizoare Walker Evans Velocity Series, lungimea cursei 14 inch pe fata si pe spate. Un alt avantaj vine sub forma instrumentarului de bord cu ecran tactil 7 inch, la care se adauga navigatie GPS, Group Ride, sistem audio Rockford Fosgate standard. In plus, acest side-by-side Polaris beneficiaza de un troliu heavy-duty si ofera capacitate de remorcare de 680 kg. Riderului se va familiariza cu usurinta cu controalele, in timp ce pozitia dreapta a scaunului permite o vizibilitate excelenta in orice directie. Motorul 999 cc este foarte dinamic si livreaza o experienta de riding palpitanta in orice conditii de traseu.

Un alt model remarcabil din familia Polaris este RZR Pro XP, un SSV puternic orientat asupra experientei riderului. Ofera 14.5 inch garda la sol si vine echipat cu suspensie spate cu o lungime a cursei de 22 inch. Motorul supraalimentat 925 cc produce pana la 181 cai putere.

RZR Pro XP varianta Ultimate dispune de amortizoare Fox 2.5 Podium. In mod similar sistemelor de suspensie adaptiva gasite pe masinile sport contemporante, aceste amortizoare reactioneaza la input-ul acceleratiei, unghiul directiei si alte informatii in timp real pentru a servi la imbunatatirea stabilitatii. Sunt disponibile trei optiuni: Comfort, Sport si Firm ce pot fi selectate via touchscreen.

In functie de prioritati, riderii pot opta cu incredere atat pentru RZR PRO XP, cat si pentru modelul General, ambele fiind vehicule 4x4 de teren complet pregatite pentru orice aventura off road.

Gama de side-by-side-uri Polaris este disponibila si pe ATVRom Pitesti