TGB anunta modele noi de ATV pentru 2021

Brandul TGB vine chiar de la inceput de an cu o veste buna pentru iubitorii de off road! Constuctorul taiwanez a anuntat ca va oferi cateva modele noi de ATV-uri pentru 2021. In ciuda crizei de sanatate la nivel global, TGB a inregistrat o crestere pe piata de 15% si continua sa dezvolte si sa inoveze lumea vehiculelor 4x4 de teren.

TGB Blade 600 LT EPS
O varianta noua in gama, Blade 600 LT cu servodirectie reprezinta un adversar competitiv in randul ATV-urilor cu sasiu lung. Va fi disponibil pe piata din februarie, cu schema de culoare pe gri (Nardo Gray). Echipamentele mai usoare sunt complimentate de dotarile complete: EPS, portbagaj spate si lumini LED.

TGB Blade 600 SE.X - cel mai bine vandut ATV TGB in 2020. Modelul de fata vine echipat pentru sezonul 2021 cu amortizoare noi Evo R. Disponibil cu trei optiuni de culoare: Candy Black, Candy Red si Dark Gray Metallic Blue.
Pana pe 30 iunie 2021, producatorul ofera pentru acest model troliu si portbagaj Uride incluse.

TGB 600 LTX EPS
Acest ATV 600cc capabil sa acomodeze un pilot si un coechipier impresioneaza prin echiparea high-end si va fi disponibil pentru 2021 cu o noua schema de culoare pe gri cu galben fluorescent (Silver / fluorescent yellow).
La fel ca in cazul lui Blade 600 SE.X, si 600 LTX EPS beneficiaza pana pe 30 iunie de troliu inclus.

TGB Blade 1000 LT EPS - va fi disponibil in 2021 pe negru complet (Full Black). Include troliu (pana pe 30 iunie 2021).

TGB Blade 1000 LTX Led Luxe
Modelul premium din gama Blade aduce o schema de culoare Mountain Gray Metallic si jante asortate. Dispune de amortizoare Evo R optimizate. O caracteristica noua in zona de confort o reprezinta aditia unei sei din piele suede „made in Italy” cu cusaturi albe. Modelul de fata va fi disponibil pe piata din martie.

Tags:

atv tgb