CFMoto a lansat noul side-by-side UForce 600

CFMoto a dezvaluit de curand cea mai noua aditie in lineup-ul sau de vehicule 4x4 de teren cu caracter utilitar - UFORCE 600. Modelul side-by-side 580 cc vine cu o serie de featuri standard, printre care servodirectie EPS. Agil si puternic, UForce 600 este pregatit pentru orice sarcina in medii off road dificil de accesat. 

UForce 600 se impune prin motorul cu un cilindru, pe racire cu lichid, 4 timpi, 8 valve, SOHC, EFI cuplat la o cutie automata CVT cu trepte P / R / N / H / L. Latura utilitara a vehiculului SxS CFMoto de fata este subliniata de capacitatea de incarcare de 410 kg si dotarea cu portbagaj de capacitate 250 kg.
Side-by-side-ul este disponibil cu trei optiuni de culoare atractive: albastru, gri, camuflaj (Royal Blue, Velocity Grey, Truetimber Camo). Detine un rezervor de 35 litri, ampatament 1950 mm si garda la sol minima de 270 mm.
La nivel de sasiu, CFMoto UForce 600 vine echipat cu frane pe discuri hidraulice (frane fata si spate pe discuri, 210 mm, etriere cu un piston) si cu suspensie independenta cu brat dublu in A pe fata, amortizoare pe ulei. Din pachetul standard nu lipseste tractiunea selectabila 2WD / 4WD. La acestea se adauga jantele usoare 12-inch din aluminiu si un set de anvelope off road robuste.
Din punct de vedere al aspectului, UForce 600 se remarca prin vopseaua in stil auto cu stralucire metalica. Stratul rezistent la zgariere contribuie la look-ul modern al vehiculului, chiar si dupa zile intregi de sarcini solicitante.

Produsul este disponibil si pe ATVRom Arad