2021 Kawasaki Z650

Kawasaki Z650 a primit cateva update-uri pentru sezonul 2021: roti noi de la Dunlop pentru manevrabilitate mai usoara, schimbari ale unor componente la nivelul esapamentului pentru emisii mai curate, partea frontala mai ascutita si compacta decat la modelul anterior. Aceasta motocicleta Kawasaki naked de serie Z ridica standardele in materie de tehnologie si poate fi condusa cu permis categoria A2. 

In ceea ce priveste modelul de talie medie Kawasaki Z650 ABS 2021, punctele sale forte consta in manevrabilitatea si franarea de precizie, la care se adauga lookul agresiv pe placul iubitorilor de viteza, creat in stil minimalist Sugomi ce mizeaza pe renuntarea la detaliile inutile. Aspectul agresiv este subliniat de farurile cu LED si unghiurile ascutite.

Pilotul va aprecia cu siguranta bordul usor accesibil cu ecran digital color TFT care permite inclusiv conectivitatea Bluetooth cu ajutorul unui smartphone si asigura integrarea aplicatiei sofisticate Rideology app. (acces la date despre traseu, vehicul, setari, alerte apeluri si email, posibilitatea customizarii afisajului etc.).

Kawasaki Z650 este fara indoiala cea mai agila motocicleta din clasa sa. Pentru sezonul 2021, aceasta motocicleta 649cc se situeaza la inaltimea exigentelor datorita atributele tehnice de top si promite sa fie un aliat de incredere pentru tranzitul zilnic prin oras, dar si pentru o evadare de weekend.