CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX 2022

ZFORCE 550 EX este un SSV foarte sporty care se remarca printr-un design modern gandit in fiecare detaliu, cu un centru de gravitatie jos si incredibil de manevrabil atat la viteze mici, cat si mari.
Acest SSV CFMOTO este alimentat de un motor 1 cilindru, racit cu lichid, 4 timpi, SOHC, 4 valve de capacitate 495cc, pe injectie electronica si dezvolta maximum 39 cai putere. Motorul vine cuplat la o cutie automata CVTech. Transmisie optimizata, materiale usoare si circuit de racire ulei integrat pentru a reduce greutatea motorului cu 13.5%, in comparatie cu versiunea anterioara, livrand rigiditate si fiabilitate crescuta.

Pachetul include tractiune selectabila 2WD/4WD/4WD lock, iar garda la sol este de 305 mm (11.2”). Scaunul riderului are o inaltime de 395 mm. Capacitate de incarcare 295 kg. Rezervor 27 litri.

O alta caracteristica importanta consta in echiparea cu un sistem de franare viguros, pe discuri, CBS, plus frana parcare mecanica pentru un plus de siguranta chiar si la o pilotare mai agresiva. Pe fata si pe spate este dotat cu amortizoare pe aer ajustabile. La toate acestea se adauga jante 14 inch, anvelope CST 26 inch pentru stabilitate superioara intr-o varietate larga de conditii si terenuri. Datorita garzii la sol de 305 mm, vehiculul 4x4 de fata este capabil sa traverseze portiunile cu pante inclinate la 25 grade fara probleme.

Dotarea cu troliu 1360 kg reprezinta un atu valoros, fiind de ajutor cand va aflati intr-o situatie critica pe traseu, cum ar fi la impotmolirea side-by-side-ului intr-o zona dificila. Dash-ul multifunctional vine cu toate datele necesare pentru o experienta de riding la standarde moderne. Cabina este certificata ROPS. Nu in ultimul rand, ZFORCE 550 vine prevazut cu bumpere din otel inoxidabil pe fata si pe spate, pentru protectie extra in caz de impact.

Gama de SxS-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Bucovina