2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS LE - Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel 

2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS LE - Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel 

Provocare acceptata! Putere de mamut si durabilitate la un nou nivel 

 

ATV-urile Brute Force sunt companioni de incredere pentru riderii dornici de aventura in outdoor. Vehiculele seriei Brute Force sunt pregatite sa intampine orice obstacole pe traseele off road dificile si raspund provocarilor diverse oferind putere, versatilitate si performanta bruta. 

 

Indiferent cat de dur este terenul de parcurs, 2024 Kawasaki Brute Force 750 EPS LE livreaza puterea necesara pentru a duce la bun sfarsit sarcini de munca variate. Capacitatea de remorcare generoasa si cea de incarcare transforma acest model de ATV Kawasaki intr-un veritabil aliat 4x4 cand vine vorba de activitati utilitare. Modelul 750cc nu ramane mai prejos nici cand va propuneti sa dominati outdoor-ul si sa va bucurati de o sesiune de explorare si distractie pe traseele preferate. Toate ATV-urile gamei beneficiaza de calitatea excelenta de constructie pentru care este recunoscut brandul japonez, asigurand durabilitate. 

 

Lineup-ul de ATV-uri Kawasaki este extrem de versatil, astfel incat va ofera posibilitatea de a simplifica ziua de lucru, precum si de a va bucura de placerea pura a riding-ului alaturi de un coechipier care imparte aceeasi pasiune pentru off road. 

 

Kawasaki Brute Force 750 EPS LE este alimentat de un motor 749cc, racit cu lichid, V-Twin, 4 cilindri, SOHC si aduce pentru sezonul 2024 un nou styling. Caroseria a fost complet reproiectata, iar pachetul include un nou sistem de iluminare LED si un far LED montat pe ghidon. 

 

La fel ca modelul de baza, varianta EPS LE beneficiaza de tractiune selectabila 2WD/4WD cu diferential blocabil frontal, iar motorul vine cuplat la o cutie CVT automata. Noile anvelope CST imbunatatesc manevrabilitatea si tractiunea. Caracteristici aditionale fata de versiunea standard: EPS, rack-uri cargo noi cu protectii din plastic si suporturi KQR, puncte de accesorizare. Exclusiv pentru modelul EPS LE: aparatori de maini noi, grafica si culori speciale - New Light Sage Green (verde), Cyper Camo Gray (albastru). Versiunea LE este disponibila si pe culoarea Camo (camuflaj). 

 

La nivel de sasiu, se remarca echiparea cu suspensii fata/spate double wishbone, ajustabile. Puterea de stopare superioara este asigurata prin dotarea cu frane pe discuri puternice. 

 

Alte detalii: pornire electrica, cadru tubular din otel de inalta rezistenta, instrumentar complet color TFT (vitezometru digital, indicator 2WD/4WD, ceas, contor ore, indicator Bluetooth, lumini de avertizare etc.). 

 


Brute Force 750 EPS LE vine in sezonul 2024 cu un nou design si multiple alte imbunatatiri.

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO CFORCE 600L Touring

ATV-ul CFMOTO CFORCE 600L Touring vine in sezonul 2024 cu noi scheme de culoare atractive (Velocity Grey, True Timber Camo, Nebula Black, Magma Red, Hunter Green) si mentine atributele tehnice la nivel inalt, oferind performanta excelenta in categori...

Citeste mai mult