WHITE FRIDAY 9-12 februarie
Nou

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tu...


Fantic Enduro & Motocross 2022

Emotiile Fantic Racing pot fi experimentate de-a lungul sezonului 2022 prin alegerea unui dirt bike din categoria care va reprezinta cel mai bine asteptarile pentru pilotarea in off road. XXF 250 si XXF 450 cu motoare in 4 timpi sunt pregatite sa isi faca debutul pe segmentul Motocross, alaturi de motocicletele in 2 timpi XX 250 si XX 125. Pe frontul Enduro, prima generatie a modelului XE in 4 timpi promite sa aduca performanta spectaculoasa.

Lineup-ul Fantic dedicat pasionatilor de Motocross include motocicletele XX si XXF, cu motorizare in 2 si 4 timpi:

  • Fantic XX 125 2T
  • Fantic XX 250 2T
  • Fantic XXF 250 4T
  • Fantic XXF 450 4T.

Gama XE Enduro se bazeaza, de asemenea, pe motoare in 2 si 4 timpi:

  • Fantic XE 125 2T
  • Fantic XEF 250 4T
  • Fantic XEF 450 4T.

FANTIC “NEWRACINGERA” - producatorul italian isi propune sa rescrie conceptul de off-road. Prin eforturi constante in dezvoltarea celui mai tare racing bike, fara a face niciun compromis, Fantic se foloseste de competentele echipelor de fabrica, castigatoare pe circuite si de implicarea tinerelor talente si a campionilor de maine.

FANTIC FACTORYFEELING. Constructorul de motociclete Fantic a trasferat modelelor de productie, disponibile la dealerii oficiali, solutii si echipamente care pana acum au fost dedicate motocicletelor de curse, cu scopul de a oferi motociclete de inalta performanta in toate departamentele. Balanta perfecta, un mix armonios de putere, agilitate, manevrabilitate si incredere caracterizeaza fiecare categorie. De la faza de design pana la realizarea de componente dezvoltate de Fantic in colaborare cu parteneri tehnici si companii de top, totul a fost gandit in cele mai mici detalii.

NEW2STROKEERA - Experienta acumulata de echipele oficiale de fabrica in competitii de nivel inalt si dezvoltarile continue in Departamentul Fantic Racing condus de Jan Witteveen sunt disponibile acum pentru motocicletele de productie, precum si pentru noua varianta de motorizare 250cc in 2 timpi, care se alatura celei deja victorioase in Enduro si Motocross, de 125cc. Entuziastii sportului se pot baza cu incredere pe infinita emotie a motorului in 2 timpi de greutate usoara, dar exploziv din dotarea a trei modele dinamice: două categoria MX (XX 125, XX 250) si unul Enduro (XE 125).

NEW4STROKEERA - Gamele Enduro si MX au fost extinse pentru a intalni necesitatile si criteriile fiecarui tip de rider. NEWRACINGERA inseamna si motorizarea 4 timpi disponibila in lineup-ul Fantic. In mod specific, pentru modelul XXF 250 s-a lucrat indeosebi la unitatea de putere pentru cresterea performantei. Pe de alta parte, in cazul exuberantului XXF 450, departamentul Fantic racing a intervenit pentru a-l face mai echilibrat in toate conditiile de utilizare.

Gama de motociclete Fantic este disponibila si pe ATVRom Timisoara

Te-ar putea interesa si:

FOX RACING, aniversare de 50 de ani

Liderul global pe segmentul de imbracaminte si echipamente motocross si MTB, Fox Racing, celebreaza a 50-a aniversare platind omagiu viziunilor Honor Yesterday, Conquer Today, Invent Tomorrow. Ideea va prinde viata pe parcursul lui 2024 onorand eveni...

Citeste mai mult