WHITE FRIDAY 9-12 februarie
Nou

WHITE FRIDAY 9-12 februarie

In perioada 9-12 februarie, ATVROM - destinatia ta de aventura - anunta sosirea celei mai asteptate campanii a anului: White Friday Experience! Cu reduceri si oferte exclusive, aceasta perioada este dedicata tu...


2022 Kawasaki Mule Pro lineup

De peste 30 de ani, modelele side-by-side Kawasaki MULE ofera performanta fara egal cand vine vorba de munca si de distractie. Familia MULE PRO include cele mai puternice si rapide SxS-uri construite vreodata de producatorul japonez. Obiectivul principal al lui MULE PRO este sa duca la indeplinire sarcini utilitare in conditii solicitante, pentru transport de pasageri sau incarcaturi diverse la sit-ul de munca sau pe traseu. Pentru sezonul 2022, constructorul anunta doua noi variante premium.

2022 MULE PRO-FXT Ranch Edition Platinum este un model in editie speciala care preia de la Ranch Edition interiorul confortabil si adauga scaune din piele de inalta calitate, plus mai multe caracteristici standard de protectie (aparatori pentru faruri, bara de protectie). Acest side-by-side Kawasaki detine troliu Warn VRX 45 powersport, faruri LED, jante din aluminiu, compartiment de depozitare sub scaun, oglinda retrovizoare, protectie de soare, centuri de siguranta. Stylingul este subliniat de culoarea premium si sigla speciala, scaunele de lux, bara pentru pasagerii din spate.

MULE PRO-MX SE este un alt nou membru care se alatura lineup-ului. Modelul Kawasaki de fata imprumuta trasaturi de design de la MULE PRO-MX EPS LE si are o schema de culoare si grafica premium, servodirectie, jante aluminiu, faruri cu LED, protectie de soare si troliu 1360 kg instalat din fabrica si care poate fi actionat la distanta cu ajutorul unei telecomenzi.

Seria de vehicule side-by-side MULE PRO-MX 2022 include cinci versiuni, iar unele modele vin echipate cu EPS (Electronic Power Steering). Modelele non-EPS din gama Mule PRO-MX aduc valoare lineup-ului midsize Mule PRO. MULE PRO MX permite acomodarea a doi pasageri si este un SxS care face fata cu brio solicitarilor utilitare, livrand totodata distractie pentru petrecerea timpului liber. Motorul in 3 cilindri 695cc livreaza putere si cuplu formidabile si vine cuplat la o cutie CVT moderna, cu moduri de tractiune selectabile 2WD/4WD si diferential blocabil spate dual-mode, care serveste pentru control la pilotare imbunatatit in orice situatie.

Seria MULE PRO-FX include trei variante pentru 2022. Fiecare model poate acomoda in conditii optime pilotul si doi pasageri.
MULE PRO-FXR este un side-by-side compact care se caracterizeaza prin amble abilitati recreationale si se distinge printr-un styling premium.
Seria MULE PRO-FXT ofera sase versiuni pentru 2022 si dispune de sistemul Trans Cab pentru 3 pana la 6 pasageri. Bancheta din spate este detasabila in vederea crearii de spatiu aditional in cazul in care este necesara depozitarea unei incarcaturi mai mari. Modelele MULE PRO-FXT se bazeaza pe un motor in 3 cilindri 812cc si au in dotare o cutie CVT moderna, tractiune selectabila 2WD/4WD.

Modelele cu motoare diesel MULE PRO-DX si MULE PRO-DXT intregesc familia MULE PRO pentru 2022. Reprezinta parteneri de incredere pentru munca in cadrul unei ferme, pe platforme sau in gospodarie.
Fiecare side-by-side MULE PRO este construit cu un sasiu rezistent. Suspensia cu o lungime a cursei de 8.7” permite o garda la sol excelenta.

 Acest produs se gaseste si pe ATVRom Pitesti

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO a achizitionat GOES

GOES este un brand subsidiar al CFMOTO, specializat in proiectarea, dezvoltarea si distributia de vehicule off-road. Campania franceza recunoscuta la nivel mondial s-a perfectionat din punct de vedere al performantei, bazandu-se pe o echipa de profes...

Citeste mai mult