De ce sa alegi o remorca pentru lemne Iron Baltic IB 1200 

De ce sa alegi o remorca pentru lemne Iron Baltic IB 1200 

Majoritatea ATV-urilor / UTV-urilor de pe piata permit accesorizarea cu trailere. Atunci cand alegeti o remorca pentru vehiculul ATV sau Side-by-Side din dotare, va recomandam sa optati pentru un model potrivit, provenind de la un producator cunoscut ori un dealer autorizat. In continuare, ca prezentam modelul de ATV & UTV Timber Trailer IB-1200 de la Iron Baltic.

Remorca pentru lemne IB 1200 este cel mai bun trailer de acest tip destinat pentru uz zilnic si conditii solicitante. Constructia robusta a cadrului din otel galvanizat si vopsit cu pulbere recomanda acest trailer ATV/UTV pentru companiile din sectorul forestier, care au nevoie de o solutie simpla pentru a transporta busteni din zone unde echipamentele de mari dimensiuni nu pot opera. 

Trailerul IB 1200 este o remorca pentru lemne solid construita pentru folosire cu tractoare mici si vehicule off-road. O solutie compacta, unde axa tandem cu 4 roti late de asigura o trecere usoara pe orice teren, permitand accesul in zone care de obicei raman inaccesibile echipamentelor masive. Lungimea ajustabila a remorcii permite transportul de busteni lungi de 3 metri. Trailerul pentru lemne este prevazut cu suporturi rotative si detasabile, inlesnind incarcarea/descarcarea. 

O macara cu picioare de sustinere a telescopului, care tin remorca ferm pe sol, poate fi instalata la incarcarea si descarcarea unui bustean mai mare pentru a simplifica procesul. 

Remorca IB 1200 utilizeaza un troliu electric alimentat de bateria vehiculului la care este atasata. 
Ca optiuni, poate fi instalata o cutie mare de marfa de capacitate 1400 L cu panouri de capat detasabile si extensii pentru panouri, alaturi de o cutie de scule optionala, cu suport pentru drujba. 

Alte caracteristici: 
🗸 Capacitate de incarcare de 1200 kg
🗸 Anvelope off-road 22x11-8”
🗸 Macara optionala cu capacitate de ridicare de pana la 300 kg
🗸 Manualul utilizatorului si instructiuni de siguranta 
🗸 Roata de sprijin reglabila 
🗸 Cuplaj rotativ la 360 de grade.


De ce sa alegi un trailer pentru lemne Iron Baltic IB 1200?

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO ZFORCE 950 SPORT-4

Performanta, confortul de prima clasa si valoarea grozava sunt caracteristicile noului side-by-side ZFORCE. Ofera puterea incendiara a motorului V-twin intr-un pachet prietenos cu riderii pasionati de plimbari in outdoor. Vehiculul 4x4 de teren perfe...

Citeste mai mult