De ce sa alegi o remorca pentru lemne Iron Baltic IB 1200 

De ce sa alegi o remorca pentru lemne Iron Baltic IB 1200 

Majoritatea ATV-urilor / UTV-urilor de pe piata permit accesorizarea cu trailere. Atunci cand alegeti o remorca pentru vehiculul ATV sau Side-by-Side din dotare, va recomandam sa optati pentru un model potrivit, provenind de la un producator cunoscut ori un dealer autorizat. In continuare, ca prezentam modelul de ATV & UTV Timber Trailer IB-1200 de la Iron Baltic.

Remorca pentru lemne IB 1200 este cel mai bun trailer de acest tip destinat pentru uz zilnic si conditii solicitante. Constructia robusta a cadrului din otel galvanizat si vopsit cu pulbere recomanda acest trailer ATV/UTV pentru companiile din sectorul forestier, care au nevoie de o solutie simpla pentru a transporta busteni din zone unde echipamentele de mari dimensiuni nu pot opera. 

Trailerul IB 1200 este o remorca pentru lemne solid construita pentru folosire cu tractoare mici si vehicule off-road. O solutie compacta, unde axa tandem cu 4 roti late de asigura o trecere usoara pe orice teren, permitand accesul in zone care de obicei raman inaccesibile echipamentelor masive. Lungimea ajustabila a remorcii permite transportul de busteni lungi de 3 metri. Trailerul pentru lemne este prevazut cu suporturi rotative si detasabile, inlesnind incarcarea/descarcarea. 

O macara cu picioare de sustinere a telescopului, care tin remorca ferm pe sol, poate fi instalata la incarcarea si descarcarea unui bustean mai mare pentru a simplifica procesul. 

Remorca IB 1200 utilizeaza un troliu electric alimentat de bateria vehiculului la care este atasata. 
Ca optiuni, poate fi instalata o cutie mare de marfa de capacitate 1400 L cu panouri de capat detasabile si extensii pentru panouri, alaturi de o cutie de scule optionala, cu suport pentru drujba. 

Alte caracteristici: 
🗸 Capacitate de incarcare de 1200 kg
🗸 Anvelope off-road 22x11-8”
🗸 Macara optionala cu capacitate de ridicare de pana la 300 kg
🗸 Manualul utilizatorului si instructiuni de siguranta 
🗸 Roata de sprijin reglabila 
🗸 Cuplaj rotativ la 360 de grade.


De ce sa alegi un trailer pentru lemne Iron Baltic IB 1200?

Te-ar putea interesa si:

2024 Can-Am Renegade X MR 650 & 1000R

2024 RENEGADE X MR 650 este un ATV sportiv construit pentru Trail si performanta, echipat cu dotari specifice pentru riding si racing prin noroi si apa adanca. Se distinge prin schema atractiva pe culorile gri cu galben-neon (Catalyst Gray/Neo-Yellow...

Citeste mai mult